Emotii..stres..cum pot face fatza??

•  
    • 156 mesaje
    7 Nov 2005, 13:58
    9 0
    Va rog din tot sufletul sa-mi ziceti daca stiti vreun medicament sa-l iau inainte de examen, sa-mi mai treaca din emotii ca tremur toata.
    Multumesc!
  •  
    • 156 mesaje
    7 Nov 2005, 16:47
    1 4
    Va rog dati-va macar cu parerea...un sfat ceva, sa vad ca ma "aude" si pe mine cineva
  •  
    • 664 mesaje
    7 Nov 2005, 18:23
    0 1
    Am sa fac eu pe "lupul moralizator" desi intotdeauna urasc asta...nu inteleg ce astepti...sa ti se dea nume de medicamente minune pe care dupa ce le iei sa fi zambitoare si nesstresata!?
    Stressul e cea mai mare problema in ziua de azi iar cine nu e capabil sa isi controleze emotiile merge la pshilolog...eventual acolo ti se presciu niste antidepresive care pot fi luate doar pe baza de reteta.Dar ma indoiesc ca ai nevoie de asa ceva.
    Sfatul meu e sa iti controlezi emotiile si sa renunti la ideea asta prosteasca legata de medicamente.Sorry daca a sunat rautacios.
    Mult succes.
  •  
    • 501 mesaje
    8 Nov 2005, 08:53
    5 1
    Exista o reteta care face minuni pentru elevii/studenti care se pregatesc de examene: invatatul! daca esti stapana pe cunostintele tale nu are de ce sa te mai apuce tremuratul la intalnirea cu foaia alba sau catedra profesorului.
  •  
    • 156 mesaje
    8 Nov 2005, 14:02
    5 3
    Da Aytana a sunat rautacios mesajul de la tine...Eu nu ziceam ca am nevoie de un psiholog si nici de un medicament minune pt ca stiu ca nu exista. Ziceam daca cineva cunoaste vreun medicament-supliment ceva din plante sa te linisteasca. Sper ca m-am facut inteleasa.
    Fanny24 cu siguranta esti genu' de persoana care n-are ea treaba cu viata, cu necazuri etc. Probabil ca o-i fi vreo "desteapta" din moment ce te-ai gandit la invatat. Nu m-am referit la examen de scoala,liceu,facultate etc...poate e examen de conducere.
    In concluzie vezi-ti de treaba ta daca n-ai o vorba buna.
  •  
    • 156 mesaje
    8 Nov 2005, 14:05
    2 0
    Am uitat sa precizez ceva... Cand am zis de examen de conducere nu m-am referit la sala..m-am referit la traseu.
  •  
    • 385 mesaje
    8 Nov 2005, 14:56
    0 0
    Draga mea, daca si la bebelusii mai agitati li se prescrie medazepan, un calmant usor de zi, atunci noi de ce sa nu ne ajutam un pic? Eu te sfatuiesc sa te adresezi unei farmaciste si te va ajuta cu siguranta.Sunt multe chestii care daca te linistesc nu iti fac rau deloc. Si mai gamdeste-te ca noi suntem alaturi de tine.Succese maxime. Te sarut. pa
  •  
    • 281 mesaje
    8 Nov 2005, 15:03
    1 0
    Si eu caut o idee pentru problema asta si am depasit perioada examenelor si a invatatului...la mine acum se manifesta la intalniri si interviuri..devin balbaita aiurea desi stiu d ce ar trebui sa vb. problema cred ca pleaca de la lipsa de incredere in propria persoana.
  •  
    • 156 mesaje
    8 Nov 2005, 15:21
    0 1
    Vad ca s-a gasit cineva sa ma inteleaga.
    Vorbele astea au contat enorm pt. mine mai ales ca eram super deprimata.
    Multumesc si mai tinem legatura
  •  
    • 281 mesaje
    8 Nov 2005, 15:30
    1 0
    primul examen auto-traseul l-am picat din cauza asta. M-a luat politzistul la misto si mi s-a rupt filmul... Habar n-am ce ar functiona, dar iti zic 2 chestii care sigur nu merg: distonocalmul si cafeaua. distonocalmul e apa de ploaie si cafeaua iti face mainile sa tremure si mai si...dc mai afli ceva te-astept
  •  
    • 156 mesaje
    8 Nov 2005, 15:42
    2 0
    Da si eu am patit-o la fel la traseu. Si n-am inteles..pan la urma ai luat carnetul sau nu?
  •  
    • 664 mesaje
    8 Nov 2005, 15:50
    1 0
    Fetelor si eu sunt genul care se emotioneaza imediat si se agita din orice.Chiar vinerea asta am si eu un examen supernasol si sunt agitata,stressata si tot tacamul.Faza cu luat medicamente chiar mi se pare o tampenie.Am trecut si printr-un episod din asta...si repet e o prostie.Acolo se ajunge in cazuri extreme.
    La examenul pt.carnet te inteleg perfect...nu am avut probleme cu sala insa la traseu eram inebunita.Am avut noroc caci o data ce m-am aflat in masina cu un politzai gras langa mine mi-am spus "asta e" si am incercat sa il ignor...si a fost ok.
    Bafta multa si scuze...te-am inteles gresit.
  •  
    • 281 mesaje
    8 Nov 2005, 15:58
    0 1
    Am luat carnetul la al doilea examen mai mult datorita conjuncturii. Am asteptat de la 10 dim pana la 16:30 sa intru in examen. Eram plictisita maxim si singurul lucru la care ma gandeam era sa ajung acasa ca faceam pe mine la propriu...Asa ca nu-mi mai pasa de carnet. Asa l-am luat eu. Bafta mare
  •  
    • 156 mesaje
    8 Nov 2005, 16:19
    0 0
    Multumesc fetelor. Am sa tin cont de sfaturi in legatura cu teama de politai
  •  
    • 2 mesaje
    21 Mai 2015, 17:03
    3 0
    spunetimi si mie un medicament de emotiii
  •  
    • 2 mesaje
    21 Mai 2015, 17:06
    1 0
    am de dat traseul pt permis ,am emotii de nu mai pot nici sa vorbesc.multumesc
  •  
    • 5609 mesaje
    22 Mai 2015, 01:44
    0 0
    molex said:am de dat traseul pt permis ,am emotii de nu mai pot nici sa vorbesc.multumesc

Nu-ti fa probleme, ca nu trebuie sa vorbesti deloc, trebuie doar sa executi  corect traseul.
    Este chiar mai bine ca nu poti vorbii, ca l-ar enerva pe examinator, asa ca, in examen el vorbeste tu executi manevrele cu masina.
    Bafta la examen! 

•  
    • 495 mesaje
    26 Mai 2015, 19:47
    0 0
    Uleiul esential de musetel roman este foarte bun,inhalat direct din sticluta sau pusa o picatura la incheietura(o picatura si nu mai mult).Sau lavanda(tot o picatura).Daca folositi mai mult de o picatura se obtine exact efectul opus.
  •  
    • 292 mesaje
    26 Mai 2015, 20:52
    0 0
    In farmacii stiu ca sunt niste pastile care ar putea sa te ajute, ceva legat de sesiune sau ceva de genul. Efectul este de impulsuri de energie, actioneaza cu o putere de 10 x mai mare decat cafeaua, parca.
  •  
    • 128 mesaje
    28 Mai 2015, 18:33
    2 1
    Buna ziua.Pentru stres, emotii, anxietate, va recomand un remediu natural din plante medicinale si extracte naturale Confort emotional capsule.Se pot face cure de 2-3 luni sau se poate administra la nevoie cate 1-2 capsule .Se pot asocia si ceaiuri cum sunt ceaiul Tonic nervos sau Antistres.Multa sanatate!