Emotii..stres..cum pot face fatza??
-
9 0Va rog din tot sufletul sa-mi ziceti daca stiti vreun medicament sa-l iau inainte de examen, sa-mi mai treaca din emotii ca tremur toata.
Multumesc! -
Am sa fac eu pe "lupul moralizator" desi intotdeauna urasc asta...nu inteleg ce astepti...sa ti se dea nume de medicamente minune pe care dupa ce le iei sa fi zambitoare si nesstresata!?
Stressul e cea mai mare problema in ziua de azi iar cine nu e capabil sa isi controleze emotiile merge la pshilolog...eventual acolo ti se presciu niste antidepresive care pot fi luate doar pe baza de reteta.Dar ma indoiesc ca ai nevoie de asa ceva.
Sfatul meu e sa iti controlezi emotiile si sa renunti la ideea asta prosteasca legata de medicamente.Sorry daca a sunat rautacios.
Mult succes. -
Da Aytana a sunat rautacios mesajul de la tine...Eu nu ziceam ca am nevoie de un psiholog si nici de un medicament minune pt ca stiu ca nu exista. Ziceam daca cineva cunoaste vreun medicament-supliment ceva din plante sa te linisteasca. Sper ca m-am facut inteleasa.
Fanny24 cu siguranta esti genu' de persoana care n-are ea treaba cu viata, cu necazuri etc. Probabil ca o-i fi vreo "desteapta" din moment ce te-ai gandit la invatat. Nu m-am referit la examen de scoala,liceu,facultate etc...poate e examen de conducere.
In concluzie vezi-ti de treaba ta daca n-ai o vorba buna. -
Draga mea, daca si la bebelusii mai agitati li se prescrie medazepan, un calmant usor de zi, atunci noi de ce sa nu ne ajutam un pic? Eu te sfatuiesc sa te adresezi unei farmaciste si te va ajuta cu siguranta.Sunt multe chestii care daca te linistesc nu iti fac rau deloc. Si mai gamdeste-te ca noi suntem alaturi de tine.Succese maxime. Te sarut. pa
-
primul examen auto-traseul l-am picat din cauza asta. M-a luat politzistul la misto si mi s-a rupt filmul... Habar n-am ce ar functiona, dar iti zic 2 chestii care sigur nu merg: distonocalmul si cafeaua. distonocalmul e apa de ploaie si cafeaua iti face mainile sa tremure si mai si...dc mai afli ceva te-astept -
Fetelor si eu sunt genul care se emotioneaza imediat si se agita din orice.Chiar vinerea asta am si eu un examen supernasol si sunt agitata,stressata si tot tacamul.Faza cu luat medicamente chiar mi se pare o tampenie.Am trecut si printr-un episod din asta...si repet e o prostie.Acolo se ajunge in cazuri extreme.
La examenul pt.carnet te inteleg perfect...nu am avut probleme cu sala insa la traseu eram inebunita.Am avut noroc caci o data ce m-am aflat in masina cu un politzai gras langa mine mi-am spus "asta e" si am incercat sa il ignor...si a fost ok.
Bafta multa si scuze...te-am inteles gresit. -
Am luat carnetul la al doilea examen mai mult datorita conjuncturii. Am asteptat de la 10 dim pana la 16:30 sa intru in examen. Eram plictisita maxim si singurul lucru la care ma gandeam era sa ajung acasa ca faceam pe mine la propriu...Asa ca nu-mi mai pasa de carnet. Asa l-am luat eu. Bafta mare
-
molex said:am de dat traseul pt permis ,am emotii de nu mai pot nici sa vorbesc.multumesc
Nu-ti fa probleme, ca nu trebuie sa vorbesti deloc, trebuie doar sa executi corect traseul.
Este chiar mai bine ca nu poti vorbii, ca l-ar enerva pe examinator, asa ca, in examen el vorbeste tu executi manevrele cu masina.
Bafta la examen! -
Buna ziua.Pentru stres, emotii, anxietate, va recomand un remediu natural din plante medicinale si extracte naturale Confort emotional capsule.Se pot face cure de 2-3 luni sau se poate administra la nevoie cate 1-2 capsule .Se pot asocia si ceaiuri cum sunt ceaiul Tonic nervos sau Antistres.Multa sanatate!