puncte de grasime: S.O.S.

•  
    • 23 mesaje
    6 Nov 2005, 21:23
    0 0
    Buna fetelor

Am cateva puncte de grasime chiar in jurul ochilor.
    La cosmetica am fost, dar fara rezultat,la dermatolog s-a repetat povestea...
    Poate cineva sa ma ajute??
    E o zona delicata si prefera sa nu intervina...etc
  •  
    • 8 mesaje
    6 Nov 2005, 21:49
    0 0
    cred ca numai un bun dermatolog ne-ar putea ajuta ... si ala nu exista cel putin eu nu l-am gasit !!!
  •  
    • 23 mesaje
    6 Nov 2005, 21:51
    0 0
    chiar ma gandeam la asta, dar unde as putea sa-l gasesc...?
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Nov 2005, 11:07
    0 0
    inseamna ca ai colesterolul mare...
    cel putin asa mi-a spus mie o doctorita cand mi-a vazut un punct de-asta de grasime - mi-a dat sa fac analize si, intr-adevar, asa era.

so: mergi la doctor, fa-ti analize si, daca ai colesterolul mare, modifica-ti alimentatia si ia medicamentele pe care ti le va prescrie medicul.
  •  
    • 51 mesaje
    8 Nov 2005, 01:04
    0 0
    nu stiu cum se scot, si pe mine m-ar interesa. o prietena de-a mea are si ea asa ceva si i-a spus medicul ca-i o alergie la lapte. daca afli de la ce sunt spune-ne si noua. sunt tare inestetice.
  •  
    • 9835 mesaje
    8 Nov 2005, 10:37
    1 1
    Nu se recomanda scoaterea lor.
    In timp (mult, poate sa dureze si un an), se usuca si cad singure.
  •  
    • 1135 mesaje
    8 Nov 2005, 11:38
    0 0
    Acum depinde si cat de mari sunt punctele... O prietena avea un punct de grasime cam cat un bob de mazare pe frunte si a fost indepartat chirurgical, cu anestezie etc. Asa ca tot un medic ar trebui sa stie, nu o cosmeticiana.
  •  
    • 23 mesaje
    8 Nov 2005, 18:22
    0 0
    ...din pacate nu se usuca si cad singure...cred ca trebuie ajutate. Eu ma confrunt cu aceasta problema de doi ani...
  •  
    • 2 mesaje
    10 Nov 2005, 22:21
    0 0
    si eu ma confrunt cu aceeasi problema de vreo 2 ani. nu stiu de ce au aparut si de teama ca or sa-mi apara si mai multe m-am dus la dermatolog. aceasta mi-a zis ca sunt niste mici chistulete, punctele acestea de grasime si ca nu se stie exact din ce cauza apar. ca sa scapi de ele tb sa le electrocauterizezi(cu un aparat care are un varf subtire de tot ti le arde, dar nu doare foarte rau, adica mai rau te chinui tu un fata oglinzii). eu am fost acum 3 zile si mi-au ramas ca niste puncte rosii pe fata, puncte care trec in timp, putin timp sper si mi-a mai dat si o crema f puternica cu care sa-mi dau pentru a preveni reaparitia punctelor acestea, dar mi-a spus ca trebuie sa ma mai duc odata sa mi le scoata si pe celelalte care mi-au ramas(nu mi-a facut decat un obraz). eu am fost la policlinica histria, m-a trimis acolo o doctorita de la facultate, cica tipa aceea este f buna, oricum are un program foarte incarcat. daca vrei iti spun cum o cheama si cum sa ajungi sa-ti faci programare. sper sa-ti fie de ajutor ce ti-am spus. pa
  •  
    • 23 mesaje
    10 Nov 2005, 23:31
    0 0

da exact sunt mici chistulete, nu pot sa le sufar.
    tie tot in jurul ochilor ti-au aparut?
    unde se afla policlinica histria..?
    si cum pot sa ajung acolo...
    mersi mult
    ceau
  •  
    • 127 mesaje
    19 Nov 2005, 18:51
    0 0
    Si eu am avut aceeasi problema. Am avut 3-4 puncte de grasime chiar sub ochi dar earu destul de mici.Am fost la oftalmolog si le-am scos. Nu cred ca mi-a facut vreo anestezie.nu mai tin minte.a durut putin dar au disparut si nu am mai avut probleme. asta a fost acum vreo 3 ani
  •  
    • 23 mesaje
    10 Dec 2005, 16:26
    0 0
    ela_gilda?
    unde esti???
  •  
    • 22 mesaje
    11 Dec 2005, 16:39
    0 0
    Buna. Intr-adevar doctorita de la policlinica Cetatea Histria este f buna. Acolo ma duc si eu pt acnee si v-o recomand tuturor. Pe mine m-a ajutat foarte mult si sunt chiar multumita.
    Policlinica este in Drunul Taberei, pe strada Cetatea Histria, nr. 12. Daca ajungi prin zona este imposibil sa nu o gasesti. Mai intai mergi pe strada Targu Neamt si apoi dai de str. cetatea histri. Ca sa-ti mai dau un reper, este vis-a-vis de mega image din acea zona.
    Dupa ce scap de tot de acnee o voi ruga sa ma ajute si cu punctele de grasime. Mi-au aparut 2 f mici. Asta-mi mai lipsea la tenul meu cu probleme