Recomandati-mi un ginecolog-femeie

•  
    • 70 mesaje
    5 Dec 2001, 15:54
    0 0
    Imi doresc un consult ginecologic intr-un cabinet particular, curat si civilizat, in care sa nu te simti ca o bucata de carne total desconsiderata, cum se intampla in majoritatea locurilor vazute de mine. Va rog mult sa imi recomandati un cabinet unde sa gasesc un medic femeie, bine pregatita si moderna.
    Multumesc mult.
  •  
    • 270 mesaje
    5 Dec 2001, 19:12
    0 0
    ce zici de Centrul Medical Unirea? Este o clinica privata, moderna, cu
    preturi pe masura, e drept.
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    6 Dec 2001, 03:04
    0 0
    Bunny, daca nu te deranjeaza, ai putea da cateva detalii generale despre problema ta, sunt medici intre medici iar la capitolul acesta, stii bine ca am patru nasteri la activ, te pot ajuta cumva. trimite-mi un e.mail sau un mesaj privat, cunostiinte in acest domeniu am, si nu sunt "contrafacuti".
  •  
    • 70 mesaje
    7 Dec 2001, 15:12
    0 0
    Draga Bambi,
    Imi poti da numele unei doctorite pe care o recomanzi? Stiu din experienta ca este mai bine sa-ti faci programare la un medic anume, nu sa le lasi pe fetele de acolo sa decida.
    Multumesc.
  •  
    • 95 mesaje
    14 Ian 2002, 15:09
    0 0
    Draga Bunny,
    Iti recomand cu caldura pentru atitudine si profesionalism pe medicul Peltecu Gheorghe. Este doctor in medicina si sef de sectie la Filantropia. La cabinetul particular te programeaza asistenta. Da telefon la nr.2307973. Trebuie sa astepti cei drept cam o luna. Daca e urgent cauta-l la spital.
  •  
    • 11 mesaje
    22 Nov 2004, 00:53
    0 0
    Ti-o recomand din toata inima pe doamna doctor Ionescu Virginia de la clinica medicala "Marie Stopes".

Sincer, nu iti va parea rau!

Mult succes!
  •  
    • 831 mesaje
    22 Nov 2004, 17:25
    0 0
    Mesajele fetelor sunt din 2001 respectiv 2002!
  •  
    • 73 mesaje
    29 Nov 2004, 10:24
    0 0
    or fi mesajele vechi dar au aparut la tzanc exact cand vroiam sa mai fac niste analize; din pacate mai bine nu vedeam topicul. Am fost la Marie Stopes la doctorita recomandata si am fost foarte nemultumita!
  •  
    • 2198 mesaje
    29 Nov 2004, 11:48
    0 0
    Pai daca ce ati vazut nu v-a placut , hai sa va fac si eu o recomandare ..Eu zic sa mergeti la Medicover(Grozovici) la dna Magdalena Dorobantu:este tanara si foarte pregatita .Eu am facut acolo nu numai analize ci si chestii mai complicate .Am mai recomandat-o si altor persoane si au fost la fel de multumite ca si mine .Cclinica este si ea extrem de occidentala si cu oameni foarte draguti.
  •  
    • 19 mesaje
    11 Dec 2004, 11:25
    0 0
    Si eu am fost la doctorita Ionescu Virginia pt un chiuretaj. E adevarat ca este foarte amabila , se comporta frumos cu tine dar in timpul chiuretajului am avut niste dureri ingrozitoare , a durat si foarte mult.
    Eu nu pot sa uit ce am patit atunci,caci mai facusem chiuretaj dar asa dureri nu am simtit.
    Altadata am fost la doctorita Dunarintu ,la aceeasi clinica , care are " mana usoara " dar s-a comportat foarte urat, pot spune ca am platit degeaba consultatia, ma privea masurandu-ma de jos in sus ....
    La aceasta clinica am fost de cateva ori si am deja o impresie urata si imi pare rau ca am trecut pe acolo, caci acum am o pata alba pe col si trebuie sa fac rezectie .Eu nu as fi avut de unde sa iau asa ceva pt ca nu am avut mai multi parteneri sexuali , primul meu prieten este si actualul meu sot, suntem un cuplu care petrecem tot timpul impreuna de cand ne-am cunoscut , lucram impreuna , asa incat nici el nu putea sa ma insele ( nici ocazie nu avea ) dar mai ales am deplina incrtedere in el si chiar e foarte serios.
    In alte clinici nu am fost , decat la Marie Stopes.
    Tot acolo am facut un test Pap acum 7 luni care a avut ca rezultat : frotiu tip 2 iar dupa acest timp mergand la alta clinica ( avand un gust amar lasat de toate evenimentele anterioare petrecute acolo ) , repetand testul Papanicolau am avut un rezultat anormal : frotiu tip 3 L-sil.
    Nici nu stiu ce sa cred acum despre testul facut acum 7 luni , era intr-adevar un test normal sau fusese tratat superficial ?
    Iata deci ca desprinzandu-ma de aceasta clinica unde totul mi se spunea ca e ok am ajuns sa aflu ca am un Pap anormal , iar la colposcopie am fost diagnosticata cu pata aceto-alba (care in majoritatea cazurilor este cauzata de hpv )
    Transmiterea pe cale sexuala este exclusa
  •  
    • 19 mesaje
    11 Dec 2004, 11:42
    0 0
    rcoti il recomanda pe dr Peltecu Gheorghe.M-ar interesa cum se comporta cu pacientii , aloca suficient timp consultatiei , raspunde cu intelegere si rabdare intrebarilor adresate ?
    Care sunt conditiile din Filantropia ?