OFER GRATIS RETETE SI TERAPII NATURISTE
-
0 0Ofer gratis carti electronice cu retete si terapii naturiste.
Trimiteti-mi un mesaj gol la adresa ioana30@eva.ro -
M-am documentat pentru tine si am aflat urmatoarele
soriazisul este o afectiune dermatologica de cauza neprecizata, din ce în ce mai raspandita. Se caracterizeaza prin leziuni eritematoscuamoase, sidefii, aparute initial la nivelul coatelor si genunchilor. Este adesea ereditara, dar stilul de viata si acumularea toxinelor pot juca, de asemenea, un rol in dezvoltarea acesteia. Acizii grasi nesaturati, in special uleiul de peste, au o importanta deosebita in cadrul tratamentului. Leziunile celulelor epiteliale pot fi stopate cu ajutorul antioxidantilor, vitaminelor E si C, precum si a mineralelor seleniu si zinc. Practica a demonstrat ca extractul de cartilaj de rechin amelioreaza eficient simptomele. -
Iti recomand sa intri pe adresa http://www.calivita.ro.Sunt acolo produse nutritionale prezentate dupa afectiunile pe care le trateaza(ai sa gasesti si ce ai nevoie pentru psoriazis).
Daca vrei sa cumperi ceva de acolo sa ma anunti,am sa-ti spun cum sa obtii de la ei o reducere de pret.
cu stima ioana -
Buna, Ela! Si eu am psoriazis de la inceputul anului 2003... sunt destul de familiarizata cu aceasta boala, deoarece am cateva cunostinte care sufera de psoriazis.
Am fost la dermatolog si mi-a spus ca la mine a inceput sa-mi apara intr-un mod diferit de cat psoriazisul clasic... spune-mi, te rog, la tine cum a inceput sa se manifeste!?! -
Mi se pare o ipocrizie din partea ta ca sub aspectul de dezinteres material pe care il afisezi sa iti iei 50% din banii pe care ii dau fetele.Pun pariu ca le trimiti la California Fitness(Calvita)de la Universitate si le dai un nume si un cod care nu inseamna decat ca tu le-ai trimis si ca tu iti iei 50% din ce au platit.Am incercat si eu produsele astea, prima oara am fost pacalita de un doctor alergolog de la CMUnirea care spunea ca imi recomanda un tratament naturist nu unul alopat ca e mai bun.Mi-a recomandat NONI(2 milioane) si garlic si alt medicament, oricum nu mi-au facut nici bine si nici rau doar am ramas fara 3 milioane.La fel si cu suplimentele ptr slabit(Citrimax)te aburesc ca sunt naturale ca toate celelalte de pe piata sunt artificiale.Nu-ti fac nici rau , nici bine dar te usureaza de niste bani.Este un fel de Herba Life.Tu nu spui despre ce tratmente este vorba pt ca nu vrei sa fii combatuta de cele care au fost deja patite.Este un fel de Herbalife, nimic din ce oferi tu: Cartilaj de Rechin, vitamina e, nu se afla si in farmeacii dar la un pret mult mai mic, minus 50% pe care ii primesti tu.
-
ai mare grija cu stressul... vorbesc foarte serios, incearca sa nu iei problemele prea in serios si sa nu le lasi sa-ti afecteze starea emotionala.
eu am o forma oarecum usoara, care se manifesta de 3 ani, dar de fiecare data cand am o perioada care ma solicita atat psihic cat si dpdv emotional imi mai apare si in alte locuri -
coatele si genunchii imi sunt uscate si rosii si ma mananca putin insa nu mi-1 aparut inca in aceste locuri.
pe cap am bubite rosii si uneoari ca niste cosuri( cand le sparg iese un lichid galbui) oare o sa am psoriazis pustulos? am vazut niste poze pe net dar eu nu asa am. psoriazisul pustulos este grav! sau poate e numai de la faptul ca am pielea capului grasa? -
Salut! Astazi am citit despre tine si daca ai timp si disponibilitate te rog sa-mi recomanzi si mie ceva pentru stari frecvente de emotivitate, teama, anxietate care mi-au imbolnavit inima : frecvente extrasistole, HTA esentiala stadiul II, precum si dureri si spasm in stomac, colecist.
Astept raspunsul tau pe privat steffi62@eva.ro
Merci!Pa..... -
Pentru inceput incearca ceva naturist, verificat de mine. La mine merg cantitatile duble fata de cat indica pe cutie. Medicul a fost de acord. E vorba despre Sediphyt de la Plantextract, care contine passiflora, etc. Se pun cateva picaturi intr-o ceasca cu apa. Cel putin o ameliorare vei simti. Ai incredere! Succes!