Diane-35

•  
    • 7 mesaje
    5 Nov 2005, 11:16
    0 0
    il iau de aprox. o luna.am vb cu medicul ginecolog si mi l-a recomandat ca fiind cel mai potrivit pt mine.inca nu m-am ingrasat dar vreau sa aflu ce efecte mai pot aparea, ca sa stiu ce ma asteapta
  •  
    • 135 mesaje
    5 Nov 2005, 11:20
    0 0
    In cazul meu:
    -ingrasare-10 kg in 2 ani(fara a manca exagerat)
    -retentie de apa
    -formare celulita
    -scadere libidou

Depinde de fiecare organism cum le suporta si ce efecte vor avea.
  •  
    • 7 mesaje
    5 Nov 2005, 11:20
    0 0
    vreau sa stiu daca mai are cineva tensiuni in sani,asa cum am eu.ii simt cam iritati,ma dor de la fiece atingere.
  •  
    • 7 mesaje
    5 Nov 2005, 11:22
    0 0
    in privinta ingrasarii nu stiu ce sa zic. eu am fost operata si am slabit brusc cu vreo 4 kg, dar am pus inapoi 2 kg. dupa ce am inceput sa iau diane-35, mi se spune ca am slabit un pic.
  •  
    • 7 mesaje
    5 Nov 2005, 11:28
    0 0
    am auzit si eu ca scade libidoul. in cazul meu ce sa zic... si inainte de a folosi diane aveam o pofta...mare de a face dragoste. iar acum am ramas cu aceeasi pofta
  •  
    • 120 mesaje
    5 Nov 2005, 11:36
    0 0
    efecte la mine;

- nici urma de acnee
    - cresterea sanilor
    - kilograme in plus sa zic maxim doua
    - tensiune in sani inainte de ciclu, da si la mine
    - mi-au rezolvat chisturile ovariene ( adica au dsparut, erau destul de serioase)
    - usoare migrene
  •  
    • 7 mesaje
    5 Nov 2005, 11:41
    0 0
    medicul mi-a recomandat diane anume pt acnee si pilozitate. in privinta actiunii asupra acneei, nu-s ce sa zic. are efect si asupra punctelor negre?
  •  
    • 42 mesaje
    5 Nov 2005, 14:24
    0 0
    Are efect asupra acneei aparute din cauze hormonale. Din cate stiu eu, punctele negre apar din cauza impuritatilor inchistate, la un ten gras sau mixt, si se rezolva cu tratament cosmetic periodic si produse de ingrijire specifice (dar nu prea puternice, pt k vor duce la o sensibilizare a tenului si probabil te vei alege cu alte probleme)
    Eu iau diane de vreo 3 ani aproape (cred..nu mai stiu exact acum). Mi-a rezolvat problemele legate de ten si pilozitate, nu m-am ingrasat, insa am capatat forme mai frumoase si nu s-au manifestat efecte secundare, nici macar tensiunea in sani.
  •  
    • 239 mesaje
    5 Nov 2005, 15:53
    0 0
    Amerie imi poti spune dupa cat timp, de cand ai inceput sa iei diane 35 s-au vazut rezultatele legate de acnee si pilozitate!De luna asta o sa le iau si eu si sunt curioasa in cat timp se vad efectele, mai ales legate de acnee!!!
  •  
    • 22 mesaje
    5 Nov 2005, 17:05
    0 0
    si eu iau diane tot pentru acnee. mai iau si un medicament tot in acest sens. sper sa se rezolve problemele legate de ten. la mine nu au aparut efecte secundare. probabil depinde de organism. adevarul e ca le iau cam de o luna jumate.
  •  
    • 22 mesaje
    5 Nov 2005, 17:07
    0 0
    si eu sufar de pilozitate. e tare neplacut
  •  
    • 71 mesaje
    5 Nov 2005, 21:55
    0 0
    Mie Diane 35 mi-a facut f rau. M-am ingrasat intr-un timp relativ scurt destul de mult, mi-au aparut pete maronii pe fata si nu am scapat nici acum de ele, dupa 5 ani de la intreruperea tratamentului, si am avut niste migrene asa de groaznice, ca m-au luat cu salverea de acasa. Cum au zis si alte fete, depinde de organismul fiecaruia. Eu am prietene care iau Diane de f multi ani si le este f bine.
  •  
    • 42 mesaje
    6 Nov 2005, 21:22
    0 0
    Rezultatele legate de acnee au aparut cam dupa cateva luni, insa se poate ca au ajutat si tratamentele cosmetice, deci nu pot spune cu exactitate, in perioada aia am luat mai multe masuri, cu ingrijirea tenului etc; totusi tind sa cred ca dupa vreo 3 luni efectele s-au vazut mai ales datorita dianelor.
  •  
    • 138 mesaje
    6 Nov 2005, 22:04
    0 0
    Si eu iau diane de aproape 1 an si nu am avut probleme cu el,poate m-am ingrasat 2 kg dar era cazul deoarece nu ma mai ingrasasem de cativa ani buni ,doar atat,ciclul imi vine regulat ,tine mai putin si fara dureri!!!!Cum spuneau fetele,depinde foarte mult de organizmul fiecareia