Libido
-
0 0Buna seara evelor...M-am trezit cu o "situatie"...situatia ese ca nu mai am chef asa des sa fac dragoste cu prietenul meu iar cand am chef nu mai ajung la punctul culminant...parca toate senzatiile s-au diminuat in intensitate...am 28 de ani si parca ma asteptam sa mi se intample asta pe la 70
. Anticonceptinale am luat mult timp, cu pauze de 2 luni la fiecare 6 luni...acum nu am amia luat anticonceptionale de 3 luni. Ca sa anticip cateva intrebari: situatia nu a fost intotdeauna asa iar "el" nu prezinta o scadere a performantelor. Mai adaug ca lunile trecute am avut niste probleme peste care am hotarat sa trecem si sa ramanem impreuna.
Lasand gluma, daca cumva ati trecut si voi prin astfel de "pene" dati-mi va rog un sfat...zau ca nu imi place situatia. -
se spune ca femeile la aceasta varsta se confrunta cu una din crizele " acelea" pe care le au barbatii dar pe la 40 de ani asa .....m-am documentat si eu despre aceasta problema pentru ca m-am confruntat si eu cu ea . chiar voiam sa va intreb daca sunteti active asa ca la 20 - 25 de ani pentru ca eu una imi faceam probleme...dar vad ca nu sunt singura in situatia asta .
vestea buna e ca aceasta criza nu tine mult
. tot raul spre bine si sa nu uitam ca foamne vine mancand !!
iubiti-va mult
dana -
Eu ma gandesc ca situatia in care esti e mai degraba consecinta a refularilor pe care le-ai tot adunat in relatie.. cum ar fi: o situatie in care tu cedezi dar nu-ti convine, o chestie pe care tu o accepti asa cum e desi nu te multumeste. Probabil ca nu esti implinita desi tu esti dispusa sa lasi mult de la tine ca relatia sa fie una fericita.
Din experienta iti spun ca nemultumirile se tot aduna pana faci BUM!!! si nu e bine nici asa.
By the way, daca te gandesti la un alt barbat pe care l-ai dori nu-ti vine romantismul? Ca daca da, atunci pb nu e la tine. -
Corecta afirmatia cu "criza" varstei. Medicul mi-a spus ca dupa 30 de ani femeile isi redobandesc sexualitatea (in sensul celor discutate mai sus). Si ca sa fac o gluma: URAAAA! mai am doar cateva luni!
Serios acum, suntem multe in situatia asta, mai ales cand si sotul sau prietenul nu prea mai are chef (de ex.la mine din motive de munca pana la 10 noaptea => oboseala, stres, probleme acumulate)....
( -
harmony tind sa nu fiu de acord cu tine vizavi de acele refulari ........sau compromisuri , cel putin asa le-am tradus eu . cand faci dragoste cu un barbat , sau cel putin cu un barbat pe care il iubesti in momentele acelea nu te gandesti ca ai facut o garamada de sacrificii pentru el , ca a stat cu capul in calculatora aseara in loc sa te mnangaie pe spate etc .
implicarea in proces e totul ! recunosc sa am avut o perioada cam lunga de timp cam 6 luni in care nici nu voiam sa aud de asa ceva ..dar acum cred ca a trecut !
si partea cu romantismul aici sunt 100 % de acord cu tine !
sper sa ne mai auzim
cu drag , dana -
Ca sa ma explic in leg cu afirmatiile de mai sus...
Atunci cand iubitul meu ma supara sau avem neintelegeri peste care nu pot trece usor, in perioadele acelea deseori nu pot fi deschisa afectiv pentru a face dragoste.
Acum imi dau seama ca nu am in totalitate dreptate cu ce am spus, nu toate femeile au nevoie sa se deschida afectiv pt a putea avea relatii intime. -
sunt multe de spus vizavi de acest subiect ......psihologic vorbind suntem propriile victime ale mintii noastre . totul se intampla in mintea noastra . de asta se spune uneori ca e bine sa gandesti cu inima decat cu capul . si cand fac afirmatia asta fac referire la acest subiect .
daca intram in amanunte ....ne dam seama asa cum ai spus si tu ca nu toate femeile sunt deschise afectiv cand fac dragoste . cred ca e vorba aici de acele femei ....sa spun eu fara principii( am judecat dur aici )
dar una peste alta ....iubiti-va mult vorba unui clasic in viata
dana -
O prietena de-a mea a trecut prin faza de genul asta si l-a luat pe iubitel si au stat de vorba si asa fata i-a spus ce o nemultumeste foarte tare si atunci i-a spus si el ce il nemultumeste..
i-a fost greu sa creada ca nu e perfecta
... asta asa de faza haioasa 
Tre sa ajungeti la comun acord vis-a-vis de baiurile pe care le aveti si sa fiti sinceri unul cu altul... asta ajuta mult. Ca daca tu zici ca el si gandesti ca tine numai sa nu va certati nu rezolvi nimic.
No, eu sper sa nu bat campii si sa ma abat de la subiect. -
Si acum daca tu crezi ca problema e de libido...
Incearca afrodiziace...
Un neglije' rosu, un dans impreuna, o baie cu spuma, un biletel romantic strecurat in buzunarul lui inainte de a pleca la servici, o carte de dragoste... multe moduri de a-ti schimba dispozitia.
Daca te intereseaza iti mai spun..