RUGAMINTE
-
0 0Buna!Am 24 ani si sunt foarte bolnava, iar eu nu stiu ce sa mai fac.Am facut diferite tratamente recomandate de medici, insa ma simt acum si mai rau.Medicul ginecolog mi-a spus ca am o rana pe col acum 5 ani de zile.Am facut tratam. pt. ca a spus ca nu este de cauterizat.Am mers la un alt medic care mi-a spus acelas lucru, insa mi-a depistat si o vegetatie foarte mare. Am facut tratam. cu o sol. care mi-a facut foarte mult rau,adica ma ars incat mi-a dat sange.Pt. rana pe col si chisturile pe ovar am luat oral DUPHASTON, antiinflamatoare, am folosit ovule POLIGYNAX si eu ma aflu acum intr-o stare si mai critica.
Baietelul l-am nascut acum 5 ani de zile si de atunci eu nu am mai ramas gravida, pina acum 2 luni de zile, cind am facut un avort.Am fost constienta ca voi ramine cu urmari f. grave insa eu am o situatie f. delicata si nu l-as fi putut aduce pe lume.Medicul ginecolog mi-a lasat reziduri si am facut infectie incat am ajuns la spital in stare f. critica.
Mi-au administrat un tratam. de antibiotice de o lunga durata, atat inj. cat si oral.Am continuat cu contracceptive 1 luna de zile si mi-a fost f.rau de la ele.Dupa ce le-am intrerupt, la 2 sapt.a inceput o hemoragie care a persistat cu dureri 12 zile,in care am facut inj.SITOPHOLIN,ADRENOSTAZIN SI ETAMSILAT.Singerarea sa oprit trei zile si a inceput din nou cu dureri.Nu mai stiu unde sa merg si ce sa fac.Recomandati-mi va rog o clinica buna si nr. de tel. a unui medic de specialitate.Sunt speriata pt. ca nu vreau sa-mi extirpeze organe genitale.
Imi cer iertare pt. scris! -
Pana gasesti o clinica buna, mergi la plafar sau la mag de produse naturiste si ia-ti ovule cu propolis si supozitoare Carpicon. Schemele de tratament le vei gasi in cutii.
Ovulele sunt bune pentru rani pe colul uterin si alte probleme ginecologice, iar supozitoarele, pentru chisturile ovariene.
Fereste-te de raceala si spala-te cu sapun / gel special pentru igiena intima.
Sanatate! -
Pt.martha_ioana
Eu cunosc un doctor f.f. bun-Director la Spitalul Polizu(daca esti din Bucuresti).Am facut doua chiuretaje la el,nu am simtit nimic si nu am avut nici un fel de complicatii.Te costa mai mult pt ca are cabinet particular dar eu cred ca merita.(2mil un chiuretaj iar un control era in septembrie vreo 600 mii)
Dr.Suciu nr.tel.cabinet:224.55.55
Pt alte detalii astept mesaj! -
Buna! Va multumesc ca mi-ati rspuns la subiectul meu si am sa incerc si tratamentele pe care mi le-ati recomandat. Nu sunt din Bucuresti, insa am sa ma mut in capitala cu serviciu in aprox. o luna de zile.Daca se poate sa-mi recomandati un medic f. bun, sau o clinica buna sa-mi pot face toate analizele.A-ti fost foarte dragute ca mi-ati raspuns la problemele mele. Va multumesc din suflet!
-
Multumesc f. mult pt. nr. de telefon al medicului pe care mi l-ai recomandat!Am luat legatura cu el si ma asteapta.V-oi face si tratamentul vostru fetelor pe care mi l-ati recomandat, fiindca sunt disperata...!
Am sa iti scriu draga mea ce diagnostic si ce tratam. mi-a dat DR.SUCIU.Va pup!Am sa va anunt cum stau cu sanatatea dupa tratam. medicului.Sa ne auzim si de bine ca de rau....! -
Iti urez mult succes si multa,multa sanatate!
De abia astept sa aud daca ti-a fost de folos sau ajutor si sper sa fie eficient tratamentul recomandat.
Singura problema este ca are programul foarte incarcat si vei astepta ceva timp,chiar daca ai programare.Eu am acceptat situatia pt ca am preferat sa merg pe "maini sigure".