tigari fara nicotina

•  
    • 1 mesaje
    1 Nov 2005, 23:03
    0 0
    Buna
    Imi doresc cu ardoare sa renunt la fumat. Stie cineva unde gasesc tigari medicinale( fara nicotina) ?
    Va multumesc
  •  
    • 42 mesaje
    1 Nov 2005, 23:49
    0 0
    Nu stiu unde poti gasi asa ceva, dar daca doresti sa te lasi de fumat si ai vointa te poti lasa fara probleme.Eu am fumat aproape 15 ani si am 5 luni de cand nu mai fumez deloc, tinand cont ca unde lucrez eu toate colegele mele sunt fumatoare.Dimineata toate stateam la cafele si tigari iar acum stau cu ele cand fumeaza si nu simt nevoia sa fumez.
    Mie nu imi place mentolul, deci am fumat cam 2 saptamani tigari mentolate apoi am renuntat brusc, nu am incercat sa le reduc cum fac alte persoane pt ca este mai greu.Este mult mai usor daca renunti dintr-o data la ele.Eu fumam cam 20-25 tigari pe zi.Stii cum am procedat?
    duminica am cumparat un pachet de tigari si am zis ca este ultimul.Duminica noapte pe la zece jumatate am fumat ultima tigara iar luni nu am fumat deloc, cand toate colegele mele fumau.Deci asta tine si de vointa.Daca ai foarte multa vointa reusesti.Eu mai tot timpul m-am ghidat dupa maxima"NU EXISTA NU POT, EXISTA NU VREAU" si sa stii ca am trecut peste foarte multe greutati.
  •  
    • 553 mesaje
    2 Nov 2005, 09:55
    1 0
    am vazut in Mall, e un magazin numai cu tigari de toate felurile si culorile, cu si fara nicotina in loc de tutun, au mar uscat...