Dependenta nociva

•  
    • 827 mesaje
    1 Nov 2005, 10:44
    0 0
    Am nevoie de un sfat (din nou Folosesc de aproximativ 6 ani picaturi pentru nas, in prezent Olynth, le port mereu cu mine in geanta. Exista o modalitate de a ma dezobisnui? Nu e vorba de vointa, simt intr-adevar ca nu pot respira atunci cand nu le folosesc, e o senzatie groaznica. Daca cineva are aceasi problema, astept un sfat, pls.
  •  
    • 62 mesaje
    1 Nov 2005, 11:52
    0 1
    Fratele meu foloseste Olynth de 1an si ceva....consuma cate 2-3/saptamana...
    Doctorul care ia recomandat sa ia Olynth a zis ca sa ia pana se va hotara sa faca operatie (avea 17 ani atunci) si operatia se face de la 18 ani.
    Zici ca e drogat...cand merge pe strada, in autobus isi scoate sticluta si "trage pe nas"

ulta sanatate!
  •  
    • 827 mesaje
    1 Nov 2005, 12:39
    0 1
    nu ai spus despre ce operatie este vorba....
  •  
    • 62 mesaje
    1 Nov 2005, 13:45
    0 0
    Scuze...sincer nu prea stiu exact...
    stiu ca zicea ca are osul nasului un pic deplasat...sau... de niste polipi mai nasoli...parca ceva de genul asta....a trecut ceva timp de atunci si nu mai retin.
    Oricum va merge la un alt dc. ca ala era cam batran prea batran...ceva trecut de 60 ani...la un spital de stat
    El se simte bine cu Olynthul.
  •  
    • 662 mesaje
    1 Nov 2005, 14:35
    0 0
    Petronela operatzia aceea se face daca are deviatzie de sept.
    Pt Alessia : incearca picaturile Rhynxil o perioada de 2 saptamani (perioada de acomodare) apoi du-te la plafar si cere picaturi nazale cu alge marine (sunt de 3 feluri tu ia-le pe acelea FORTE vezi sa nu le iei pe alea cu propolis) si continua cu ele cam o luna de zile. Dupa care daca tzi se mai infunda nasul dar e suportabil pune-tzi intr-o sticlutza de picaturi apa fiarta cu sare. Daca e insuportabil mai potzi folosi din cand in cand picaturile de la plafar. In fiecare seara fa infuzie cu ceai de musetzel 10 minute. In maxim 2 luni scapi sora prietenului meu era dependenta de Olynth de 5 ani de zile si a scapat-o mama asa (care si mama a fost muultzi ani dependenta de bixtonim)
    Succes
  •  
    • 827 mesaje
    1 Nov 2005, 15:30
    0 0
    ok, multumesc mult, am sa incep cu rhynxil, exact asa se numesc? in ce forma se prezinta (spray, picaturi)? sper sa reusesc, efectiv m-am saturat de dependenta aceasta, eu care m-am lasat de fumat dintr-o data fara nici un fel de probleme de recidiva
  •  
    • 662 mesaje
    1 Nov 2005, 16:00
    0 0
    Pardon, RHINXYL se numesc.
    picaturi sunt, daca vrei neaparat potzi sa te chinui sa scotzi capacul de la olynth si sa pui rhinxyl-ul
  •  
    • 65 mesaje
    1 Nov 2005, 16:46
    0 0
    Buna,
    eu am scapat de dependenta picaturile de nas cu Biorinil spray (iar in acea perioada nu mai puneam Olynth).
    Imi puneam dimineata la ora 10 (cate 1 puf in fiecare nara) si apoi seara la ora 22, asta cam 1 saptamana, apoi inca 1 saptamana numai seara la ora 22... si pe urma deloc.
    Cand racesc, o iau de la capat: olytnh cateva zile pana trece raceala, pe urma iarasi spray Biorinil, pe urma nimic
    Si in medie racesc la 3 luni...
    Mult succes si vointa multa.
  •  
    • 655 mesaje
    1 Nov 2005, 17:40
    0 0
    Am fost si eu dependentaq de diverse picaturi de nas, la mine nu prea conta (inclusiv olynth) si am scapat facand inhalatii, cu inhalant de la orice farmacie. Faci cateva seri la rand si dupa gata. Mie in trei zile mi-a trecut. Mi se infunda nasul de nu mai puteam respira deloc. In alea trei zile cauta sa nu mai folosesti picaturi. Succes!
  •  
    • 827 mesaje
    2 Nov 2005, 08:43
    0 0
    multumesc mult dragele mele, am sa incerc variantele voastre. sper sa reusesc si sa ma opresc la prima incercare.
  •  
    • 734 mesaje
    2 Nov 2005, 10:37
    0 0
    o alta idee ar fi sa faci un tratament intr-o salina. cred ca e cel mai eficient. ar fi bine sa-ti intrebi medicul inainte, dar nu cred ca are contraindicatii.