sarcina nedorita
-
1 Nov 2005, 09:170 0Buna Eva.
Am folosit Rigevidon din a 5a zi si acum am intrerupt dupa aprox 10 zile pt ca nu am luat la timp ultima data. Vroiam sa stiu daca pot ramane insarcinata desi nu am mai avut contact sexual de la intreruperea tratamentului.Si daca faptul ca mi s-au intarit sanii si ma dor are vreo legatura?Multumesc foarte mult. -
1 Nov 2005, 13:44cred ca nu perioada cand ai oprit tratamentul conteaza ci cand ai uitat sa iei pilula. Atunci cred ca a inceput perioada critica sau cu probleme.
Faptul ca ti s-au intarit sanii poate sa insemne si altceva nu numai semn de sarcina. Poate fi din cauza ovulatiei sau din cauza stresului. -
1 Nov 2005, 19:08Nu trebuia sa intrerupi.Tot ce trebuia sa faci era sa iei pilula atunci cand ti-ai amintit si sa iei in continuare pilulele(la aceeasi ora) ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.Eu am uitat sa le iau si asa am procedat(la sfatul medicului)si sa stii ca nu am ramas insarcinata desi eram in perioada ovulatiei.
-
1 Nov 2005, 19:10am uitat sa-ti spun ca nu este obligatoriu sa le iei fix la aceeasi ora, ci in acelasi interval orar. daca de obicei le iei la 6fix le poti lua si la 5,30 sau 6,30 ca nu-i nici o problema.