E coli si fertilitatea
-
31 Oct 2005, 17:262 3Tocmai am fost diagnosticata cu o infectie urinara cu E coli, care se pare ca exista de trei luni de cand au inceput simptomele.(urinare frecventa, usturimi).Tot in aceasta perioada eu si sotul meu am incercat sa concepem un copil dar nu am reusit. Credeti ca infectia aceasta ar fi putut influenta, sau poate constitui un motiv pt. care nu am ramas insarcinata? Multumesc mult
-
2 Nov 2005, 17:50Nu infectia urinara este cauza pentru care nu ramaneti insarcinata. Nu va faceti griji din acest punct de vedere. Trebuie sa faceti investigatii pentru a detecta cauza reala. E coli sunt inofensivi in sarcina. Oricum, nu neglijati infectia urinara care este foarte suparatoare.
-
3 Nov 2005, 08:48Pentru conceperea copilului nu stiu daca are legatura infectia dar problema e ca daca esti gravida nu prea poti lua antibiotic pt ca poate dauna fatului.Eu am avut 5 ani infectie cu colii si am scapat cu greu am luat tot felul de tratamente,dar adevarata cauza a infectiei era o piatra care era pe ureter, asa ca..nu ramane insarcinata pana nu te tratezi, antibioticele pot da malformatii la fat.Credema, am fost pacienta, asistenta si mama.
-
3 Nov 2005, 09:04ba are foarte mare legatura si nu poti ramane insarcinata daca ai infectie urinara..ma rog..teoretic..
de ce??? pt. ca mediul este acid (de aci usturimile si arsurile la urinare) si daca ai infectie urinara cu coli acestia stau bine merci si-n colon, si-n vagin si peste tot...si spermatozoizii in mediu acid crapa rapid, inainte de a junge sa marcheze