Posibilitatea unei sarcini (nedorite)?!
-
31 Oct 2005, 16:330 0Dragi Eve, am postat mesajul acesta si la "Dragoste", dar m-am gandit sa intreb si aici, pentru a avea mai multe raspunsuri.
Am 18 ani si tocmai am facut dragoste pentru prima oara, aseara... Problema este ca s-a rupt prezervativul si acum mi-e frica de o eventuala sarcina. Fiind in ultima zi de menstruatie, sau imediat dupa, nu cred ca ar trebui sa fie probleme, din cate stiu eu, dar mi-e teama... E posibil totusi sa raman insarcinata?! Ar fi cazul sa iau "pilula de dupa"? Sau sa fac un test de sarcina? Si, ar mai fi ceva de spus, urmez un tratament hormonal cu Spironolactona, si am un ciclu tare neregulat...
Si inca ceva, e normal sa am mici sangerari acum?
Sper ca nu v-am suparat cu atatea intrebari, multumesc anticipat pentru ajutor si o saptamana buna tuturor!
Bebestrumf -
31 Oct 2005, 17:31se poate oricand sa ramai insarcinata.eu nu am folosit niciodata metoda calendarului,mai ales ca tu spui ca ai si menstruatia f neregulata.si mie mi s-a intamplat o data "accidentul" si tocmai in perioada fertila...si am luat imediat postinor 2 si a fost ok-p mine nu m-a dereglat dar la unele persoane are efecte secundare mai urate pt ca e f puternic din cate am inteles.Sangerari e normal sa ai dupa "prima data",dar nu e regula generala,chiar a fost sapt trecuta p forum un sub "my firt time" parca in care se discuta despre asa ceva,cauta-l
-
31 Oct 2005, 19:00Multumesc mult pentru raspuns, Raluca, desi nu e foarte incurajator pentru mine... sper din tot sufletul sa nu am probleme! Cred c-o sa incerc sa ajung la medic, e cel mai sigur.
Ma duc sa caut subiectul despre care vorbeai, multumesc inca o data, pupici si seara buna!!! -
31 Oct 2005, 19:22Scumpa, daca ai ramas insarcinata si nu ajungi in cel mult 24 de ore la medic,mai tarziu degeaba te mai duci, ca tot avortul te asteapta!Mai bine ia un Postinor si intreab-o pe farmacista ce efecte are tratamentul de care vb tu ca sa nu mai ai ducbii!
-
31 Oct 2005, 19:39Merci Mititik, ti-am raspuns si la dragoste... Offf, tot la Postinor ajung! Si eu care credeam ca prezervativele sunt sigure!!!