2 intrebari

•  
    • 138 mesaje
    30 Oct 2005, 07:41
    0 0
    Buna dimineata,in primul rand.Stiu ca la ora asta toate evele dorm,insa eu nu pot din cauza schimbarii orei(stiti nu,ca s-a dat ora inapoi?).
    Am doua intrebari si sper sa-mi raspundeti cat mai corect :
    1.Acum ca s-a dat ceasul inapoi cu o ora,anticonceptionalele cum se vor lua?La ora obisnuita sau de exemplu daca le luam la 22:30 acum din cauza schimbarii orei le voi lua la 21:30???As dori un raspuns cat mai obiectiv.
    2.A doua intrebare:In jur de 6-8 luni in loc sa fac o pauza de 7 zile intre foliile de anticonceptionale,am facut o pauza de 6 zile,nu mai conteaza de ce si oricum ar fi long story,dupa aceste luni in care le-am luat gresit(pilulele)am inceput sa le iau corect,7 zile de pauza iar a 8a zi sa iau pilula,insa nu am facut nici un fel de pauza(1 luna sau 2-cum se face intre ani,din cate stiu)Dupa cate luni pilulele isi vor face efectul,adica corpul meu se va obisnui cu noul orar de administrare a acestora?Dupa parerea mea cam 2 luni,insa voi ce spuneti?
    Imi e un pic rusine sa va intreb asta,am facut o prostie mai mare ca mine,e vine mea ca nu mi-am intrebat medicul pt ca-mi era mult prea rusine,fiind pt prima data la ginecolog,va dati seama...oricum ma astepta prin februarie si atunci il voi bombarda cu intrebari .Va multumesc mult si astept raspunsurile voastre,azi sper pt a sti cum sa-mi iau pilula... Va pupic
  •  
    • 42 mesaje
    30 Oct 2005, 08:31
    0 0
    Buna dimineata danutzzza!eu sunt unpic mai noua pe aici, va urmaresc de putin timp si as vrea sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.Dar sa lasam astea si sa-ti raspund la 1 intreb. pt ca la a 2a nu prea stiu.Deci, le poti lua la aceeasi ora, pt ca ora nu-i chiar atat de importanta cum zice medicul, intradevar trebuie sa le iei IN ACELASI INTERVAL ORAR, nu la aceeasi ora.Spre expl.eu am o colega de serviciu care ia anticonceptionalele cand isi aminteste.De cele mai multe ori ii aminteste sotul de pilule, o trezeste din somn sa le ia si nu a avut probleme niciodata.Ea nu cred sa fi luat pilulele trei zile la aceeasi ora si totusi nu a patit nimic.in concluzie nu trebuie sa te alarmezi, le poti lua la aceeasi ora.Pupici
  •  
    • 233 mesaje
    30 Oct 2005, 11:31
    0 0
    pai si mie mi-a spus doctorul ca trebuie luate "in aceeasi parte a zilei" adica seara sa dimineata...nici eu nu am ora fixa...doar asa cu aproximatie si nu am avut nici o pb
  •  
    • 138 mesaje
    30 Oct 2005, 18:16
    0 0
    Va multumesc mult pentru raspunsuri...chiar nu stiam cum sa iau piluala in seara asta pt k tin sa iau pilula la ora fixa.Va pupik si astept raspunsuri la cea de-a doua intrebare...
  •  
    • 138 mesaje
    31 Oct 2005, 20:48
    0 0
    Speram sa primesc raspunsuri si la a doua intrebare... asta e..pana la urma fiecare cu problemele lui.Si le rezolva cum poate...multumesc celor care mi-au raspuns