Analize

•  
    • 2039 mesaje
    29 Oct 2005, 20:00
    0 0
    M-am hotarat sa incep sa iau anticonceptionale insa numai dupa sfatul medicului. Problema este ca nu stiu care sunt acele analize necesare. Mi-a spus cineva ca ar fi:controlul ginecologic, testul Papanicolau, ecografia mamara si profilul hormonal.Voi ce stiti? Sau ce analize vi s-au facut voua cand vi s-au prescris anticonceptionalele?
    Si as mai avea o mica intrebare. Ce este acest test Papanicolau , in ce consta el?
    Va multumesc mult!
  •  
    • 42 mesaje
    29 Oct 2005, 20:19
    0 0
    buna mititik.Testul papa nicolau consta in prelevarea de probe din secretia vaginala.se face repede si usor, nu este dureros, insa inainte de a-l face 3 zile nu trebuie sa ai contact sau spalaturi vaginale cu irigatorul.Acum cateva luni am facut eu testul si analize pt anticonceptionale la clinica Med New Life.Consultatia a fost 500.000lei, analizele la sange si testul papa nicolau cam 1.200.000lei, nu mai stiu sigur cat au costat analizele.iti pot da nr de tel.326.39.99, dr.Anca Gherasie.tot personalul este super.Mie mi-a prescris laurina si am fost super multumita de ele, fara dureri de sani, pofta de mancare sau libidou scazut.Eu am renunta la ele pt ca mai vrem un bebe, dar sa stii ca eu am fost multumita de ele.Eu acolo imi fac toate analizele de care am nevoie.Clinica este pe Matei Basarab, linga liceul cu acelasi nume, linga Udriste(politia rutiera).
  •  
    • 233 mesaje
    30 Oct 2005, 11:38
    0 0
    si mie mi-au fost recomandate anticonceptionalele "pe ochi frumosi "...si tot Logest.inainte sa le cumpar m-am mai interesat de ele si sunt cam singurele cu concentratie f mica de hormoni asa ca le-am luat de proba si am fost f multumita de ele...deja am mai bine de 1 an jumate si sunt ok nu m-am ingrasat ,doar ce mi s-au facut mai fermi sanii nu ca m-ar deranja efectul asta secundar...deci oricum reactioneaza fiecare organism tot altfel dar daca vrei intr-adevar sa faci toate analizele nu strica si eu ma tot chinui sa ajung pt un set complet de f mult timp...succes
  •  
    • 28 mesaje
    30 Oct 2005, 13:45
    0 0
    Ar fi bine ca de fiecare data cand iti cumperi Logest sa verifici daca este si folia cu pastile in cutie.. Si mie mi-au fost recomndate de o o doctorita fara a-mi face analize, dar de cand am patit necazul la farmacie am renuntat la ele... Mi s-a intamplat sa cumpar Logest si sa ajung acasa cu cutia goala. Cand m-am intors la farmacista cu bonul de casa si cutia in care erau doar instructiunile, "draga" de ea a inceput sa ma ia in suturi, spunandu-mi ca s-a saturat de noi - astea care folosim Logest... ca ne-am invatat sa ni le procuram gratis...Dupa ce m-am aflat intr-o astfel de situatie penibila, m-am hotarat sa renunt la ele si din ziua aceea n-am mai calcat nici macar o data in farmacia care se afla la scara blocului...
    Asa ca ai grija pt ca din spusele farmacistei sunt dese cazurile de acest gen la Logest...
  •  
    • 233 mesaje
    30 Oct 2005, 18:18
    0 0
    hmmm mie nu mi s-a intamplat niciodata...poate or fi de la distribuitori,mai stii?la urma urmei sunt oameni care lucreaza intr-un depozit si poate mai scapa cate unul pt prietena lui vreo folie.eu chiar am niste cunostiinte care lucrau la depozit la o firma de produse farmaceutice si aveau acces la cutiile cu medicamente...merci de sfat o sa verific de acum incolo