boli de ficat

•  
    • 42 mesaje
    29 Oct 2005, 14:57
    0 0
    buna evelor! Am si eu o mica problema cu sotul meu, care cred eu este cam ipohondru. cand a fost mic a avut hepatita, iar acum ma dispera cu mancarurile de regim. Ce sfaturi imi dati, cu ce sa-l hranesc, ca de cand cu gripa asta aviara nici nu vrea sa mai auda de pui.Pana la gripa aviara preparam numai pui si foarte rar vitel(pt.ca nu-i place).Stiu, cel mai simplu ar fi sa devina vegetarian, dar pt.el cea mai buna leguma este carnea.de peste si fructe de mare nici nu vrea sa mai auda.Ce sfaturi imi dati?
  •  
    • 1478 mesaje
    29 Oct 2005, 15:08
    0 0
    Pui nu vrea ca ii e frica, vitel nu ii place, porc nu are voie, peste nu vrea...pai de ce nu isi gateste singur ce ii place in loc sa te streseze pe tine?
    fumeaza? bea alcool? astea nu ii fac rau la ficat?
  •  
    • 42 mesaje
    29 Oct 2005, 15:32
    0 0
    iubita, eu am un sot cum si-ar dori toate:frumos,destept si cu bani.nu bea(daca bea 2-3 beri pe an este mult), nu fumeaza, ma trateaza ca pe o printesa, dar chestia cu mancarea este singurul lui defect.pana acum luam mai tot timpul masa in oras, dar acum avem buget de austeritate(ne-am cumparat apartament si am cumparat absolut totul nou,adica electrocasnice, electronice, pana si calculatorul l-a schimbat, vesela, tacamuri etc.)si mai ales cu gripa aviara nu mai vrea sa auda de restaurante.crede-ma, ca daca musca cineva din noi avem gust de pui.De cand cu gripa aviara nu mai am imaginatie deloc, preparam foarte multe salate cu piept de pui, dar nu stiu cu ce pot inlocui puiul in salate.
  •  
    • 42 mesaje
    29 Oct 2005, 22:35
    0 0
    evelor, fie-va mila de mine! Putina cianura sau matraguna nu aveti sa-mi dati si mie?Nu pt.mine, ci pt sotul meu care ma dispera.Sau macar pui fara gripa.Stiti cumva la ferma lui Nastase de la Cornu o fi ajuns gripa? Poate vinde el niscai pui.Dar sa lasam gluma deoparte, ajutatui-ma. cum pot prepara mai diversificat carnea de vitel,manzat? Eu nu prea m-am omorat pana acum cu carnea de vita, pt ca puii nu erau virusati si nici nu am banuit ca s-ar putea virusa si in Romania.Sau imi puteti recomanda ceva diete pt detoxifierea ficatului? Am auzit ceva despre o reteta cu ulei de masline si lamaie.mi-o poate da si mie cineva? Please.
  •  
    • 635 mesaje
    31 Oct 2005, 10:40
    0 0
    Nu stiu ce fstauri poate vreo eva sa iti dea in conditiile in care:

- legume nu (ii trebe carne barbatului);
    - puiul e gripat;
    - porcul si mielul ma gandesc ca nu e de regim;
    - fructele de mare nu ii plac.

Zi-mi ca sunt lipsita de imaginatie dar ce mai ramane? Iepure si porumbel?
    Vezi ca porumbelul nu se poate gripa
  •  
    • 1478 mesaje
    31 Oct 2005, 11:18
    0 0
    corect!
    porumbelul nu face gripa.
    incearca vanat dar e cam scump asta in caz ca nu devenit voi vanatori.
    miel, oaie au carnea grea pt. ficat.
    cine a avut probleme cu ficat trebuie sa fie echilibrat dar nici chiar asa.
    sa invete sa pape carnita de vitel(ii pui condimente multe)caci este f. sanatoasa!