Verugi Vulgare

•  
    • 233 mesaje
    29 Oct 2005, 12:44
    0 0
    Buna fetelor,mi-au iesit niste negi(verugi) pe degete.am fost la cauterizare cu ei insa asistenta de la mine de la policlinica e mereu p graba si de multe ori neatenta (si nici f igienica dupa parerea mea) nu o data s-a intamplat sa "dea pe alaturi" cu acidul ala sau ce-o fi si...nu am mai rezistat.Spuneti-mi va rog daca stiti alte metode de a scapa de ei-metode care sa dea rezultate,nu sunt mari...dar nu ii suport p deget.Am inteles ca apar cand e imunitatea scazuta dar din totdeauna am avut un deficit de vitamine si iau suplimente.deci,se pare ca o sa ma mai confrunt cu ei.
  •  
    • 372 mesaje
    29 Oct 2005, 13:38
    0 0
    O solutie este sa te dai zilnic cu tinctura de propolis sau cu tinctura de rostopasca. Ambele le gasesti la plafar sau magazine de produse naturiste.
    Tratamentul este de lunga durata, deci inarmeaza-te cu rabdare multa.
  •  
    • 233 mesaje
    29 Oct 2005, 13:42
    0 0
    aham...pai chiar o sa incerc cu tinctiura de propolis chiar de azi...merci
  •  
    • 42 mesaje
    29 Oct 2005, 14:23
    0 0
    buna!
    pt.negi mai poti gasi la plafar o solutie impotriva negilor care se numeste "verolit" si costa in jur de 80.000lei vechi.Este buna, a folosit-o sotul meu si a scapat de ei.
  •  
    • 233 mesaje
    30 Oct 2005, 11:33
    0 0
    multumesc mult
  •  
    • 150 mesaje
    30 Oct 2005, 16:26
    0 0
    Mama mea a avut asa ceva si a trecut prin 7 cauterizari pina cand cineva i-a spus sa faca rost de la o stana de oi de sare linsa de oi. Un drob mic de sare care a fost linsa de oi. Acesta se sfarma si se pune pe veruca. Se leaga si se lasa asa. Cand simti ca s-a intarit il sfarmi din nou. Si tot asa. In 7 zile ar trebui sa cada veruca, depinde cat e de adanca. Au mai scapat asa cunoscuti de-ai nostri. Incearca.
  •  
    • 233 mesaje
    30 Oct 2005, 18:14
    0 0
    ok...nu e greu de facut rost ca am o bunica la tara dar abia in primavara cred ca o sa ajung la ea ...multumesc mult de sfat insa am si unul mic p pleoapa nu a mai crescut de cand a aparut insa mi-e sa nu se mareasca si vreau sa scap si de el...poate p asta o sa il las p mana dermatologului