operatie laser ochi
-
0 0Viata s/a dovedit a fi generoasa cu mine,insa am avut mereu un complex,suferind de miopie mare,purtind in copilarie ochelari si mai apoi lentile de contact.Azi la ora 16 sint programata la operatie laser...sint emotionata si fericita.Poate vreuna din voi a facut aceasta operatie si imi spune ceva din experienta ei....Va doresc sanatate.Aaaaaaa abia astept
-
Laurlaury,nu am raspuns pina acum,dat fiind faptul ca ochii se refac complet dupa o luna,si am evitat sa stau cu ochii in calc.Operatia a durat putin,e mai mult deranjant decit dureros,ma simt bine,insa ochii nu s/au refacut complet,sint inca sensibili,port ochelari de soare la calc si tv,dar vad incomparabil mai bine,a ramas un mic minus,dar pt mine e si asa o minune,merita facuta operatia,eu sint multzumita.Curaj.O recomand tuturor.
-
Ma bucur ca ti-a reusit si ca nu ai miscat. Eu am o probl: nu suport interventiile la cap si mi-e f frica sa nu misc fara sa vreau desigur din instinct de aparare (la dentist unde e spaima vietii mele). Am auzit ca si la dinti in alte tari se practica laser de 2 mm in loc de tortura iadului: freza, dar o plomba in ac caz costa 18 milioane. Alta metoda e cu Carisolv o subst care dizolva caria nu ataca dintele, apoi se remineralizeaza, adica ti se reface dintele cum era pt carii care nu au ajuns la nerv...in grozava romania ramane activa tortura iadului freza si pt o carie care abia o vezi astfel se pierde o parte buna si din maseaua nestricata. Sper sa vina si la noi metodele astea mai e una Heal Ozone (cu ozon), prefer sa dau 18 mil pe o masea sa o recuperez nu sa mi-o distruga bormasina aia, voi ce parere aveti?