vreau o reteta de ingrasare
-
0 0Am arterele foarte puternice,organismul meu arde foarte repede grasimile. E cineva pe aici care a trecut prin asa ceva?Vreau si eu niste medicamente care m-ar putea ingrasa!!!Medicii imi recomanda vitamine care nu au nici un efect.Evelor spuneti-mi si mie ce sa fac!
-
Da, acum arat a om.
Nu zic ca sunt carnoasa tare...ca nu asa mi-e fromatul dat m-am ingrasat mult atunci. Numa vezi neaparat sa combini cu sport ca altfel faci numa colaci si piele de postocala.
Nu stiu exact de ce functioneaza, eu am incercat asa aiurea, in vacanta. Eram pe atunci la bunici in vacantele de vara, si imi facusem obisnuinta cu arahidele.
Maica-mea a auzit de la ceva colega care facea cura asta putin diferit (o punga de arahide si o sticla de bere pe zi). Eu nu aveam voie evident cu bere in fiecare seara si beam cacao drept urmare.
Asta era cand aveam aprox 17-18 ani. Acum am 25 dar acum nu mai e cazul de arahide, s-a pastrat masa musculara. -
Incearca, sper sa te ajute.
In rest mai mai poti incerca la un nutritionist dc chiar e asa serios pentru tine.
E bine ca nu ai un metabolism lenes, dar te cred ca e fustrant sa nu te ingrasi de loc oricat ai manca.
A, sa bei multa apa dar sa nu iti suplimentezi exagerat cantitatea de paine sau fainoase numa ca ai citi ca ingrasa. Nu-i sanatos.
Nu cumv sa ajungi in cealalta extrema, sa nu mai poti slabi dupaia.
Bafta.