Medicamentul isorel
-
1 2Dragi evelutze, sfaturile voastre sunt de cele mai multe ori minunate. Am o rugaminte la voi: A auzit cineva de medicamentul mistil sau isorel? Am o prietena foarte buna care este bolnava de cancer. Boala s-a declansat extrem de rapid, astfel incat singura solutie acum sase luni era operatia- stomac, pancreas, dupa care a urmat 4 sedinte de citostatice. Din pacate, citostaticele i-au afectat rinichii si a trebuit sa se opereze din nou. Stiti cum e cand tii la cineva si vrei sa incerci tot ce este posibil. Familia este disperata si nu stie incotro sa se mai adreseze. Am auzit de la cineva, si nu imi amintesc exact unde, de acest medicament care se pare ca ar fi eficient in tratarea cancerelor in stadii avansate. Puteti sa ma ajutati,pls...
-
buna, medicamentul asta extras din vasc se gaseste si la noi.... nu stiu insa cat de bun si de real este.
este in bucuresti o tipa care este bioenergoterapeut si este de origine din republica moldova. alaturi de ea mai vine din cand in cand un doctor din campina parca, acest doctor vinde medicamentul din vasc.
eu m-am dus acolo pt alte probleme si am ramas cam dezamagita mai ales din cauza dlui doctor care desi nu am si doamne ajuta-ma sa nu am niciodata probleme legate de cancer tot incerca sa imi vanda acel medicament.
nu spun ca medicamentul nu ar fi bun... unii oameni de acolo era profund recunoscatori pt el ... spun doar ca acel doctor e putin cam....
o sa ma interesez cum o cheama pe acea tipa bioenergoterapeut si iti voi spune ca sa o cautati.
sanatate multa! -
Buna,
mama mea a luat Isorel timp de 5 ani. Eu consider ca acest medicament a tinut-o in viata. Exista 3 tipuri A, M si P in diferite concentratii , pentru tipuri diferite de cancer. In Romania este omologat si se gaseste cel de tipul la. Importator Alsifcom SRL Cluj-Napoca. Mama a folosit de tipul M pe care il aduceam periodic din Austria. In paralel cu Isorel este si un regim drastic alimentar. Daca doresti mai multe informatii adresa mea de e-mail este: indy_azi@yahoo.com