Cancerul

•  
    • 31 mesaje
    27 Oct 2005, 09:11
    0 0
    Buna tuturor!M-am hotarat sa deschid un subiect nou in ceea ce priveste tratamentele naturiste impotriva cancerului.De aceea va rog daca ati auzit de domnul Petre Anca ,Laurentiu Mihaiuc,Dumitru Calina sau alti terapeuti naturisti,sa oferiti informatii care ar putea salva vieti omenesti.Va multumesc,o viata lunga plina de binefaceri si fapte bune.
  •  
    • 31 mesaje
    28 Oct 2005, 17:15
    0 0
    extraordinar...nimeni nustie nimik..se vede ca subiectul nu-i interesant.
  •  
    • 635 mesaje
    28 Oct 2005, 17:24
    0 0
    este interesant si de actualitate (din pacate) dar eu chiar nu stiu nimic.
    bunica mea a murit de cancer dar nu am reusit sa am o concluzie demamna de a o imparatsi.

ea a urmat tratamentul domnului cozac dar... degeaba. dupa vorbele lui: el trateaza dar de vindecat numa D-zeu vindeca
  •  
    • 248 mesaje
    28 Oct 2005, 19:45
    0 0
    Eu din cate stiu, Tiberiu Molnar prin bioenergie a salvat mai multe persoane cu cancer la diferite organe (san, plamani etc.). Dar nu stiu sigur daca a dat rezultate la toti bolnavii, trebuie mers si vorbit cu el.
  •  
    • 31 mesaje
    30 Oct 2005, 01:03
    0 0
    Va multumesc fetelor.
  •  
    • 31 mesaje
    30 Oct 2005, 07:04
    0 0
    Unde gasim o adresa a bioenergeticianului??
  •  
    • 635 mesaje
    31 Oct 2005, 09:45
    0 0
    De Molnar Tiberiu stiu si eu cate ceva, am fost in acelasi liceu cu el numa cateva generatii dupa.

Stiu ca avea un site www.healing-enegries.ro (sau cev ade genul) dar din cate vad nu mai exista.

Cauta cu google ca sigur gasesti ceva.
    Daca nu o sa incerc sa contactez ceva fosti colegi sa vad cine stie de el.

Oricum scrie frumos de ralizarile lui (http://www.jurnalul.ro/articol.php?id=225 in multe articole.
    Incearca...rau nu poate fi.
  •  
    • 5 mesaje
    3 Nov 2005, 21:45
    0 0
    Am avut din nefericire 2 bolnavi de carcer in familie, care s-au stins sub ochii mai. Din aceste triste experiente am invata o chestie. Bolnavul de cancer traieste cat are chef sa lupte. Psihicul e cel mai important.
  •  
    • 248 mesaje
    4 Nov 2005, 16:18
    0 0
    Site-ul lui Tiberiu Molnar este www.bioenergy.ro. Are acolo si date de contact.