Evolutie/ involutie chist ovar?

•  
    ts
    • 109 mesaje
    26 Oct 2005, 11:33
    0 0
    Am chisturi pe ovare de ceva timp, am facut nenumarate tratamente fara vreun rezultat concret. Am remarcat ca vara chisturile se micsoreaza sau chiar dispar iar toamna reapar. E inutil sa va spun ce dezamagitor e cand constat ca tot n-am scapat de o posibila operatie.

Se confrunta cineva cu o situatie similara? Are cineva o explicatie?
  •  
    • 113 mesaje
    26 Oct 2005, 12:48
    0 0
    Eu am luat 3 luni anticonceptionale si s-au resorbit.
  •  
    • 430 mesaje
    26 Oct 2005, 13:10
    0 0
    Ai mai multe variante dar operatia las-o pe ultimul loc!!!! Ori mergi la medic sa-ti prescrie ceva anticonceptionale care ti se potrivesc, ori incerci cu tratament naturist, defat tratamentul poti sa-l faci concomitent cu anticonceptionalele. Tratamentul homeopat care la mine a dat rezultate minunate este: timp de 2-3 luni in fiecare zi am baut ceai de coada soricelului, coada calului, urzica. Am facut o cura cu tinctura din mladite de zmeur si coacaz negru si am luat chiar si o sticluta de bitter suedez. Eu m-am scapat asa de 2 chisturi mari cat ouale!!!!!! Bafta
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    26 Oct 2005, 13:37
    0 0
    Draga Magdel,

Si eu am luat anticonceptionale cativa ani dar nu au avut nici un rezultat.

Tu de cat timp aveai chisturile cand ai inceput tratamentul naturist?
  •  
    • 62 mesaje
    26 Oct 2005, 17:29
    0 0
    Si mie mi-a descoperit la ecografie chisturi....pe ovarul stang mai mare decat pe ala drept...si mi-a recomandat pilule pt asta si pt ten, cik. Bineinteles, prima data i-am zis sa-mi dea orice fel de medicament, injecti...numai pe masa de operatie sa nu ajung. Mi-a zis :"Stai linistita, nu o sa ajungi!"
    Mi-a zis sa le iau anticonceptionale 6luni si dak ma simt bine chiar si 1 an. si la 7 luni m-am dus la control, ca nu mai aveam rabdare...sa vad cum evolueaza.
    Si intr-adevar pilulele isi facuse treaba, mai putin asupra tenului....si cik cand vreau sa ma duc sa-mi prescrie alte pilule care sa aiba efect si asupra tenului.
    Am fost asa de fericita cand mi-a zis ca nu mai am chisturi...

Plus ca mi-a zis ca astea-s probleme femeiesti...cumva normal sa apara...

Deci poti sa stai linistita, du-te la un control....si mai mult ca sigur o sa-ti dea pilule....
    Multa sanatate!
  •  
    • 3 mesaje
    24 Nov 2005, 17:52
    0 0
    nu va jucati cu chisturile.ei mi-am facut toate analizele posibile inclusiv ecograf in iulie pentru ca ma pregateam pentru copil.au iesit toate bune, fara probleme, numai ca in 23 sept. am facut o criza la birou, credeam ca e apendicul, am ajuns de urgenta la spital si intr0o ora eram pe masa de operatieoua chisturi pe ovarul stang, dintre care unul se sparsese, am facut hemoragie interna.....din pacate ovarul nu a putut fi salvat si acum urmez tratament cu pilule.ma rog in fiecare zi lui D-zeu sa ma binecuvanteze cu un copil si va trebui sa fac lunar, toata viata ecograf pentru a supraveghea ovarul drept. asa ca nu va jucati cu aceste chisturi care pot fi foarte periculoase. va pup.