Cristian Boerescu

•  
    • 14 mesaje
    26 Oct 2005, 08:45
    2 0
    Am auzit de remediile Dr. Cristian Boerescu.Cunoaste cineva binefacerile tratamentelor recomandate de dl. Boerescu?
  •  
    • 31 mesaje
    26 Oct 2005, 09:04
    1 0
    si pe mine m-ar interesa asa ceva.va rog sa raspunde-ti
  •  
    • 360 mesaje
    26 Oct 2005, 17:39
    4 2
    Am fost la dr Boerescu acum vreo 4 ani, cu mama mea, diagnosticata cu cancer de san. Nu stiu daca au ajutat-o sau nu remediile lui, probabil ca da, intr-un fel, pt ca desi era in ultimul stadiu de boala, si cu metastaze pulmonare, a mai trait 1 an si jumatate. Cat i-a urmat sfaturile cu sfintenie, a fost excelent - ca de la asta, sau ca la inceput a raspuns bine la chimioterapie, sau ca au fost amandoua, nu stiu. Am mai incercat si alte remedii dupa aceea....ca omul disperat. Apoi ea s-a plictisit, a obosit, s-a resemnat, si nu a mai tinut regimul - f dur de altfel - ca lumea. S-a vazut - ca din cauza asta, sau ca boala evolua oricum, iarasi nu stiu. Inclin sa cred totusi ca tratamentul lui, pt cine il poate tine, are efecte. Doar ca tipul e nebun( de altfel, se spune ca e medic psihiatru). Un om atat de rece, si de neprietenos rar mi-a fost dat sa vad - poate doar medicii de la Fundeni se mai compara. Ameninta in loc sa aline, acuza in loc sa incurajeze, imi era mie efectiv frica sa mai calc prin cabinetul lui. Sfatul meu e sa incerci, dar am incercat sa te previn ca tipul e dus de-acasa, tocmai ca sa nu te sperii cand o sa-l vezi.
  •  
    • 31 mesaje
    26 Oct 2005, 17:43
    1 3
    Pana acum doua saptamani si eu eram foarte entuziasmata de d-l Cristian Boerescu. Sunt abonata la Formula As de ani si ani de zile, asa ca am avut prilejul sa citesc de nenumarate ori despre succesul pe care l-au avut tratamentele lui in lupta cu cancerul. Ramasesem cu impresia ca este un om deosebit, care stie sa iti trezeasca speranta atunci cand nimic altceva nu da roade. Problema pentru care am ajuns eu la el: de 2 ani am o cervicita cronica care din cauza pozitiei ranilor de pe col si a numarului lor relativ mare ( o rana mare, pozitionata cumva spre vagin si multe, multe alte eroziuni mici pe col) nu se poate opera, cauteriza, nu merge facuta nici macar excizia cu ansa. Doamna dr. Magdalena Dorobantu mi-a explicat ca daca nu se poate scoate tot tesutul afectat, atunci mai bine nu se intervine deloc, deoarece apar complicatii mult mai grave decat o simpla cervicita. Tratamentul prescris de dansa a fost administrarea unor ovule trofice, facute de cei de la spitalul Giulesti, dar tratamentul este pe durata foarte lunga, poate sa dureze si un an. Gandindu-ma ca in paralel cu tratamentul acesta as putea tine si un tratament naturist, m-am indreptat foarte increzatoare spre domnul Boerescu.
    M-a intrebat care este motivul pt care am ajuns la el, i-am spus despre cervicita cronica, i-am aratat toate diagnosticele puse de-a lungul anilor, toate tratamentele prescrise, toate rezultatele papanicolau+secretie (ma duc si le refac la 3 luni), rezultatul unei colposcopii de anul trecut...ma rog, m-am dus la el cu tot dosarul cu analize. Totul a fost bine pana cand i-am spus ca in paralel am incercat si tratamente naturiste: tratamentul cu gelul de aloe de la Forever Living; tratamentul cu tinctura de propolis + ovule Miprosept + Tablete Proposept + spalaturi cu galbenele si Septovag - tratament care nu a dat roade pt ca sunt alergica la propolis si nu il po lua decat pe cale interna, nu si externa; tratamentul d-nei Valentina Liciu (tratament popularizat tot de cei de la Formula As, tot pe baza de propolis, bineinteles ca nici asta nu a dat roade); ca am facut cura de argila Mircea Bocan, ca am luat foarte multa Sprirulina, betacaroten, vitamina E. Cand a auzit ca propolisul si gelul de aloe vera nu au avut nici un efect la mine mi-a spus ca in 90% din cauzuri cervicita este vindecata exact cu astfel de tratamente si ca sunt un caz dificil. Mi-a cerut rezultatul ultimei colposcopii, i-am spus ca singura fisa colposcopica pe care o am la mine este de anul trecut, din august, deoarece toate celelate rezultate sunt trecuta in fisa pe care o am la doamna Dorobantu. S-a uitat la mine cam de sus si mi-a spus ca sunt SINGURUL om pe care l-a auzit cu asa ceva, ca el nu concepe ca in momentul in care te duci la control sa nu ti se dea automat si rezultatul scris al colposcopiei, ca asa ceva nu e de crezut, si ca el nu imi poate da un tratament pe baza povestilor pe care i le spun eu, in fine, mi-a repetat lucrul asta de cel putin 20 de ori. L-am rugat sa se uite pe toare celelalte analize si diagnostice, sa vada ca in ultimii doi ani cel putin 4 dr. diferiti mi-au pus acelasi diagnostic: cervicita cronica. Nu a vrut sa se uite decat pe rezultatul biopsiei , mi-a spus clar ca el nu crede nimic din ce ii spun eu, ca habar nu am sa vorbesc, ca vorbesc prea mult, ca nu il las sa zica ce are de spus, asta cu toate ca nu facea altceva decat sa imi repete continuu ca nu crede nimic din ce ii spun pana nu ii duc o coploscopie facuta acum. Mi-a dat o carte de vizita de la cabinetul Marrie Stopes, i-a recomandat ca fiind niste oameni minunati, extraordinari, singurii la care ma pot duce cu incredere, deoarece nu sunt o clinica particulara, ci o fundatie (!). S-a enervat foarte tare cand i-am spus ca eu nu am de gand sa imi schim dr. si ca am mare incredere in doamna Dorobantu pentru ca este singura care mi-a recunoscut ca in cazul meu nu se poate interveni decat cu tratament medicamentos, toti ceilalti doctori la care am fost recomandandu-mi dupa primul consult fie conizatia, fie excizia cu ansa, fie cauterizarea, asta fara sa-mi explice riscurile
  •  
    • 31 mesaje
    26 Oct 2005, 17:55
    3 1
    Dumnezeule, acum vad ca am scris un roman-fluviu, dar eu una m-am saturat de cei care se dau mari medici/terapeuti/vindecatori, oameni cu suflet de aur, care cica lupta cot la cot cu bolnavul...sanchi, am ajuns la concluzia ca banul e scopul urmarit. Apropo de ce spune Deborah77, ii dau totala dreptate, tipul se impune cu forta, te face sa te simti un nimic, doar el e cel care are dreptate 100%. Mie mi-a zis ca e sexolog, si sa nu am nici o jena fata de el. In terapia de cuplu care urma sa o fac avea de gand sa ma invete si anumite miscari (exact asa s-a exprimat ).
    Oricum , mare e gradina lui Dumnezeu!
  •  
    • 360 mesaje
    27 Oct 2005, 11:49
    2 0
    Shie, mare greseala ai facut ca nu te-ai vindecat cu tratamentul de la Forever Living. Tipul e distribuitorul lor, si e ca si cum ai acuza gradinarul ca are castraveti amari. Eu as propune chiar sa-i cerem o explicatie pt genul acesta de comportament, de ce nu prin intermediul Formulei As, care pare ceva mai mult decat o simpla revista publicitara. Nu de alta,dar sunt oameni bolnavi care isi pierd increderea in tratamentele lui - bune/rele cum or fi - daca ii trateaza ca pe niste nenorociti care au ajuns in situati asta fix din vina lor. Simplist gandind, asa o fi....stilul de viata gresit ne aduce uneori in situatii limita. Dar nu ajuti omul - daca asta vrei sa faci, sa ajuti - scotandu-i ochii si avand o atitudine total dispretuitoare.
  •  
    • 31 mesaje
    27 Oct 2005, 13:44
    2 1
    Exact atitudinea lui m-a socat si pe mine, nu ma asteptam sa ma trateze asa cum a facut-o. Mi se pare inadmisibil sa iti faci un potential pacient mincinos, sa ii arunci analizele in fata, sa ii zici ca spune povesti, si mai ales sa il cataloghezi cu probleme emotionale, numai ca sa ai pe cine arunca vina in cazul in care tratamentul prescris nu da rezultate. Eu nu am dat vina pe produsele Forever Living, i-am spus doar ca le-am incercat si la mine nu au avut efect, asta nu insemna ca nu sunt bune- i-am si precizat acest lucru, exact ca si in cazul tratamentului pe baza de propolis.
    Ce m-a deranjat pe mine foarte tare este felul in care il prezinta cei de la Formula As, din pacate modul lui de a se comporta cu oamenii este taman pe dos; eu m-am dus la el convinsa fiind ca am sa gasesc pe cineva care sa ma asculte si care are sa incerce sa gaseasca un tratament optim pentru mine, nu pe cineva care ma acuza de tot felul de prostii. De asta am si dat atatea amanunte, poate cineva care citeste Formula As si vede mesajul meu ramane cu un mare semn de intrebare, nu as vrea sa creada cineva ca am exagerat. Imi pare rau ca inainte de a ma duce la el nu am cerut si eu referinte, nu as mai fi fost atat de deziluzionata si as fi stiut la ce sa ma astept. Cat despre explicatii cerute prin intermediul Formulei As, poti sa incerci, dar te asigur ca nimeni nu va considera ca are ceva de lamurit. Am o prietena care a fost foarte nemultumita de tratamentul si de atitudinea grosolana a lui Stelian Fulga si le-a scris absolut de pomana (dupa faimoasa lui dezintoxicare maica-sa a ajuns la spital cu tensiune 9, iar din cele 30 de kilograme pe care ar fi trebuit sa le dea jos prietena mea, nu s-au "topit" decat 1,5 - asta in conditiile in care a facut absolut tot ce i s-a spus, inclusiv clisme cu cafea de 2 ori pe zi). Ma rog, revenind la Borescu, nu contest ca ar fi un bun terapeut, problema e ca trebuie sa fii capabil sa treci peste caracterul lui si ca tratamentele sale nu dau rezultate in chiar toate afectiunile. Asta e, tot ce ne ramane e sa ne informam asa cum putem ca sa stim ce ne asteapta. Totusi ma bucur ca am citit mesajul tau, ramasesem cu impresia ca am eu fata de fraiera si d'aia si-a permis sa se poarte asa cu mine, acum intelg ca asta e omul si asa se poarta cu toti.
  •  
    • 14 mesaje
    28 Oct 2005, 07:42
    5 5
    Deborah imi poti spune ce stadiu avea boala mamai tale, ce formula dupa biopsie(CTNM), daca a facut operatie. Mama mea a fost diagosticata cu neoplasm mamar stadiu IIIB (CT4N2).Imi poti spune si ce tratament ia recomandat mamei tale dr.Boerescu?scrie-mi, te rog, pe adresa de email: lianagirls@yahoo.com
  •  
    • 1 mesaje
    18 Iun 2014, 16:24
    0 0
    Va rog frumos daca cineva ,are Protocolul lui cristian boerescu ,pentru metastaze,gasindu ma intro situatie financiar dificila,va multumesc!!
  •  
    • 5609 mesaje
    20 Iun 2014, 13:05
    5 0
    http://www.doctor-boerescu.com/

http://ligiapop.com/2012/05/28/vindeca-te-cu-raw-food-institute-de-sanatate-din-lume/