Proteze Matrix
-
0 1saluatare fetelor,
vreau sa va intreb daca este cineva care si-a facut implant mamar cu proteze matrix la clinica din bacau a doctorului constantin stan ? ...m-ar interesa un pret aproximativ
... vara mea ar vrea sa-si faca ,pt ca are sani f asimetrici si e f floricica si m-a rugat sa va intreb eu pt ca ea nu are net
mersi mult
-
protezele variaza in functie de marimea lor..Asa zisele proteze Matrix nu au absolut nimic special...este doar o alta marca de renume..Cae mai cunoscuta Mentor,apoi Eurosilichone...si Pertheze...
Matrix este doar ...mai scumpa
Si ca sa-ti raspund al intrebare la dr Stan protzele + interventia in sine ajung cam la 3000-3500 Euro
Ce au efectiv bun,sunt destul de moi iar cicatricile aproape inexistente dupa.. -
Dr Stan mai face uneori naveta si la clinica din Bucuresti pt a opera...Dar ,in mod paradoxal,nu este singurul medic de acolo,are o grmada de dr care lucreza cu el....el deja si-a creeat un nume si se pare ca el opereaza cu mult mai mult decat partenerii sai...Deci adca il vrei pe el,platesti mai mult
Mai am un singur lucru de precizat,el este cunoscut ca MEDicul Nasurilor,pt ca de profesie este medic orelist