Proteze Matrix

•  
    • 50 mesaje
    25 Oct 2005, 18:00
    0 1
    saluatare fetelor,
    vreau sa va intreb daca este cineva care si-a facut implant mamar cu proteze matrix la clinica din bacau a doctorului constantin stan ? ...m-ar interesa un pret aproximativ ... vara mea ar vrea sa-si faca ,pt ca are sani f asimetrici si e f floricica si m-a rugat sa va intreb eu pt ca ea nu are net
    mersi mult
  •  
    • 50 mesaje
    26 Oct 2005, 14:42
    0 1
    rog fetele din bacau , daca stie cineva cam cat e pretul aproximativ , ca sa stie vara mea ca
    sa mearga cat de cat pregatita
    multumesc tare mult
  •  
    • 442 mesaje
    26 Oct 2005, 23:41
    0 0
    protezele variaza in functie de marimea lor..Asa zisele proteze Matrix nu au absolut nimic special...este doar o alta marca de renume..Cae mai cunoscuta Mentor,apoi Eurosilichone...si Pertheze...
    Matrix este doar ...mai scumpa
    Si ca sa-ti raspund al intrebare la dr Stan protzele + interventia in sine ajung cam la 3000-3500 Euro
    Ce au efectiv bun,sunt destul de moi iar cicatricile aproape inexistente dupa..
  •  
    • 50 mesaje
    27 Oct 2005, 12:33
    0 0
    mesi mult pt raspuns
    vara mea vrea tipul asta de proteze pt ca cica nu ar fi dureri dupa , acum nu stiu cat e de adevarat....
    mersi tare mult ca mi-ai raspuns
  •  
    • 442 mesaje
    27 Oct 2005, 13:12
    0 0
    crede-ma,dureri sunt dupa orice tip de implant...poate nu asa de nesuportat dar cel putin o saptamana ai senzatia ca nu poti sarespiri,ca ai o piatra pe piept,te tine pur si simplu locul ala...Nu ai cum sa nu ai dureri,gandeste-te ca implantul este chiar sub muschi
  •  
    • 50 mesaje
    27 Oct 2005, 14:19
    0 0
    daca sunteti asa dragute si mi-ati raspuns mai vreau sa va intreb ceva unde e mai bine sa-si faca ... la clinica din bacau sau din bucuresti?
    mersi
  •  
    • 442 mesaje
    27 Oct 2005, 15:51
    0 0
    Dr Stan mai face uneori naveta si la clinica din Bucuresti pt a opera...Dar ,in mod paradoxal,nu este singurul medic de acolo,are o grmada de dr care lucreza cu el....el deja si-a creeat un nume si se pare ca el opereaza cu mult mai mult decat partenerii sai...Deci adca il vrei pe el,platesti mai mult
    Mai am un singur lucru de precizat,el este cunoscut ca MEDicul Nasurilor,pt ca de profesie este medic orelist
  •  
    • 50 mesaje
    27 Oct 2005, 19:00
    0 0
    mersi pai ea cam vrea la dr stan ca a auzit ca a facut la multe vedete deci crede ea ca e cel mai bun...acuma o sa vedem ce o sa iasa sper sa fie bine ..intai trebuie sa stranga banii si apoi operatia ca atare
    mersi mult pt informatii