Liposuctia - HEEEEEELP
-
0 0Vreau sa-mi fac o operatie de asta. Daca exista printre voi cineva care a trecut prin aceasta experienta, sunt nerabdatoare sa va aud!
-
se face usor , singura ta problema o sa fie costul , sint putin cam scumpe aceste operatii . Cauta si intereseazate de un doctor bun , daca el nu stie ce faca poti suferii dupa aceea o viata intreaga.
Liposuctia trebuie sa fie un fel de "last chance" o ultima solutie , incearca sa te duci la o sala de fitnes intii si vezi poate poti rezolva
problema asa. -
eu stiu un barbat care a avut liposuctie. in primul rind, a dat peste un medic bun, caci, liposuctia asta fara dieta si sport o sa te lase mai urita decit crezi. daca liposuctia e urmata de chirurgie plastica, e altceva. dar gindeste-te ca ai o punga de plastic umpluta cu apa. arunci apa, ce ramine? pielea aia o sa atirne ca naiba daca nu faci sport. iar daca tot te apuci de sport, renunta la liposuctie.\
pe cine am auzit in cercul meu de prieteni, toti au fost anti. caci exista riscuri medicale pe care un estetician niciodata nu ti le va dezvalui. el vrea sa-ti ia banul.
e mai sanatos cu dieta si sport. scuze de sfat.
iti tin pumnii sa iei decizia cea mai buna. -
balbrich, daca problema e numai la posterior si coapse, mai bine mergi mataluta la sala si au aia acolo masinarii care imita mersul pe jos. o juma de ora la masina aia de trei ori pe saptamina si ai scapat de problema in doua-trei luni.
draga mea, e problema de muschi in zona aia, trebuie intariti. dupa ce faci exercitiul cu mersul pe jos, scapi de grasime. apoi, mai este o masinarie pentru alergat. la fel procedezi: o juma de ora de trei ori pe saptamina. total de cinci-sase luni si vei arata traznet, garantez. ti-am recomandat cel mai simplu exercitiu. nu te trimit la masinariile de forta! caci exista si alea special pentru zonele care te intereseaza pe tine.
de ce te tot bat la cap sa renunti la liposuctie? mai ales dupa ce am citit zonele de unde vrei sa iei? pentru ca, daca era despre abdomen, mai intelegeam sa-ti fie lene, ca e mai greutz sa dai jos acolo. baldrich, n-am cum sa te conving despre cum va arata pielea ta dupa liposuctie. insist pe problema pielii pentru ca, fundul si coapsele sunt cele mai expuse vergeturii. pielea posteriorului este natural mai aspra si deci necesita oricum o grija permanenta speciala.
daca te apuci de sport si renunti la liposuctie, iti vind un pont verificat. eu il practic. in fiecare duminica dupa amiaza eu am tabietul cu ingirjirea. baie, creme, masti, lapte si miere pe corp etc. dar n-ai idee ce piele poti sa ai dac dupa baie te ungi cu ulei de masline! fetelor, va jur, efectul e instantaneu, mai ceva ca la bebelusi!
balbrich, imi cer inca o data scuze ca insist. dar am decis sa-ti raspund la mesaj dupa ce am vazut ca ai tot pus intrebarea si nu ai prea primit raspunsuri. inteleg ca e o problema urgenta si te framinta mult. dar ma simt datoare sa-ti spun ca nu numai grasimea e de rezolvat la tine. ci si pielea. nu uita de piele. odata liposuctia facuta, vei fi absolut disperata cind vei vedea cum ramine pielea. daca chirurgul iti va face si operatie estetica, in sensul ca va mai lua din piele pe ici pe colo...bine, e altceva. dar costa al naibii si risti mult. nu-mi amintesc exact de riscul asta, promit insa sa ma documentez si sa vin cu argumente mai solide. am pe undeva un tom de chirugie plastica, tre' sa-l caut si revin.
imi cer scuze si evelor care au facut liposuctie, e doar parerea mea. asteptam si alte opinii, poate eu gresesc. dar zic ca nimic nu e mai bun decit sportul.
pe cine intereseaza tratamentul meu duminical, voi raspunde cu placere. retetele sunt verificate de-a lungul anilor si nu e scump. folosesc numai produse naturale, preparate de mine cu ce am in frigider
va pupic pe toate, si pe tine balbrich! -
Multumesc mult de tot, Maudi, e adevarat ca ma "arde" rau de tot problema. O sa incerc sa smulg lenea de pe mine si sa ma duc la sala inainte sa ma mai gandesc la lipo, pentru ca te cred mai bine pe tine, pe voi, cele care mi-ati raspuns, decat pe esteticieni. Povesteste si despre tratamentul tau duminical, pleeeeeease!
-
mai, nu ne mai intelegem aici
sotul meu nu e helciug, al meu e american, muzicianul ala face parte din trupa "spitalul de urgenta" dar nu e solistul, a fost cu o mie de ani in urma, si subiectul era la dragoste, nu la liposuctie, ca sa ne intelegem
ce pofta de birfa au fetele astea!!!lol
ramona, ai si tu dreptatea ta, dar nu la tratamentul asta ma refeream
ma duc sa fac o descriere completa a fenomenului cosmetic la "frumusete". ne vedem acolo