va rog un sfat ptr alergie
-
0 0dragi eve, va rog frumos daca ma puteti ajuta am cateva probleme la care nu mai fac fata , in urma cu 2 luni mi s-a descoperit un astm alergic la polen ierburi si praf de casa, am facut tratament dar acum medicul alergolog mi-a spus ca el nu crede ca e astm ca nu am weezing(suierat) si sa imi fac control endocrinologic, daca ma puteti ajuta cu sfaturi sau dac exista medici naturisti ptr ca eu nu mai rezist si mentionez ca testul Ige are val de 397 iar acelasi dr alergolog nu mi-a mai dat nici un tratament . Va rog din suflet un sfat
-
Daca e cineva care te poate ajuta, acela e un medic homeopat bun. La cel la care ma duceam eu (sunt din Timisoara), venea o persoana care facea alergie la polen, praf, si la cate cele; acum nu mai are nimic. Eu zic sa iti cauti un medic homeopat BUN; daca nu e bun s-ar putea sa iti faca rau in loc de bine.
-
Cu ceva ani in urma, dupa ce "vizitase" zeci de medici si incercase nenumarate tratamente, mama mea a fost la Spitalul Colentina la dr. Siron Perlea - care a dat dovada de un profesionalism "jos palaria". Din pacate, acum am inteles ca ar profesa undeva, prin Brasov. Daca i-ai putea da de urma, cred ca te-ar putea ajuta. Sanatate si succes!
-
Depinde la ce alergolog ai fost...
Eu sufar de alergie de cativa ani de zile, si nu am nimerit din prima un medic bun. Acum ma tratez la Conf. Popescu Florian, seful Clinicii de alergologie si imunologie clinica a Spitalului Malaxa.
Am urmat intotdeauna tratamentul prescris de el, si totul este ok; mentionez faptul ca tratamentul nu se face continuu.
mergeti cu incredere. Trebuie sa va faceti programare telefonic; apoi, aveti nevoie de recomandare de la medicul de familie si Adeverinta de la locul de numca.
Sanatate va doresc, si sper sa va fiu de folos.