deviatie de sept???
-
0 0Ce e asta? Ca am fost la ORL si mi-a zis ca am, dar nu prea am inteles ce e...
Poate s-a mai vorbit despre asta, dar nu stiu de ce nu merge sa dau search -
eu m-am operat in iunie de deviatie de sept...a fost...ok
nu e o operatie grea...se face anestezie insa iti cam bubuie capul cu ciocanelul...dureaza cca 25 min si dupa stai cu fitile pe nas pt a se opri sangele...eu am stat o noapte...
apoi respiri mult mai bine...
eu am fost la control pt sinuzita...mi s-a facut endoscopie pt sinusuri si acolo au realizat ca am deviatie de sept..
daca te cheama la operatie iti recomand sa mergi pt ca nu e f grea... -
Buna,
am si eu cateva intrebari:
- cate ore ai stat in nas cu pansamentele alea?
- in tot acest interval ai respirat numai pe gura?
Multumesc mult.
Si eu ar trebui sa ma operez, dar eu nu suport sa respir pe gura mai mult de cateva ore
Mai ales cand racesc, sunt ca intr-o colivie pana imi trece raceala si folosesc la "greu" Olynth-ul. -
hm!!!am stat pana a doua zi...cca 18 ore...asa-i !!!respiri pe gura dar daca trebuie nu se mai pune problema de placere...pt ca nu faci de placere o operatie...
apoi se mai merge la curatat peste 2-3 zile pt ca se fac cojite...si apoi....OK
dar merita sa te operezi daca ai probleme cu respiratia..mai ales noaptea.. -
si eu am o problema de genul acesta...dar mi-a fost frica sa merg la operatie...

in schimb mie mi-a spus un doctor ca in urma operatiei forma nasului se corecteaza. Adica la mine e un pic de forma asta: "(" Bine, nu chiar asa de rau cum pare
si cica o sa fie drept-drept dupa operatie...
O sa-mi iau si eu inima in dinti... -
Salut!
Merita sa faci operatia pentru deviatie de sept mai ales atunci cand partea functionala se combina cu cea estetica.
De ce spun asta ?Mie mi-au trebuit foarte multi ani pana cand m-am decis s-o fac. Si asta numai din cauza fricii, desi imi doream nespus sa arat altfel.Eram pur si simplu floricica de forma nasului, desi era foarte putin vizibila.Rezultatul a fost pe masura asteptarii mele.
Acum e totul ok! -
mie nu mi-a schimbat cu nimic forma nasului dar nici nu aveam probleme...nici nu ma gandeam vreodata ca voi face o astfel de operatie...
de fapt in urma unui examen RMN mi s-a spus ca am sinuzita maxilara si trebuie sa merg la ORL-ist...m-am conformat si acesta mi-a facut endoscopie pt sinusuri...in timpul interventiei mi-a spus ca am polipi si m-a chemat la operatie...m-am dus si inainte de operatie mi-a spus ca ...va fi o interventie pt deviatie de sept....deci...
dar a fost OK!!!