Ecografie?!?
-
0 0Buna Evelor! Lamuriti-ma si pe mine va rog in limbaj normal ce inseamna uter retrovers. Am fost la o ecografie zilele trecute si doctorita mi-a spus ca am uter retrovers si 4 foliculi de 6 mm pe ovarul stang dar ca totul arata foarte bine, sunt sanatoasa tun. Nu prea inteleg exact ce implicatii are ceea ce mi-a spus. Daca v-ati confruntat cu o situatie asemanatoare sau aveti idee despre ce vorbesc, pls heeeeelp!
-
Sunt intr-o situatie asemanatoare. Uter retrovers inseamna ca este orientat in stanga sau dreapta si nu catre mijloc. Cam 25% din femei sunt in situatia asta. Foliculii maturi sunt chisturi ovariene formate din ovule care nu s-au eliminat si care se pot resorbi si singure(daca sunt mici). Eu fac un tratament naturist.
-
iau anticonceptionale de aproximativ 4 ani, cu pauze. ultima perioada este de 10 luni, sunt contraceptive "usoare", novynete. dimpotriva, medicul mi-a spus ca in conditiile in care iau contraceptive este o situatie normala sa am asa ceva...spunea ca sunt doua situatii iar parerile sunt impartite, unii medici recomanda o luna pauza la fiecare 6 luni de tratament cu anticonceptionale iar altii, recomanda a se lua pilulele in mod continuu. medicul care ma consulta pe mine este adeptul primei variante. acum nu stiu ce sa zic, sa mai cer inca o parere, a altui medic? sa merg la inca o eco?
-
multumesc mult, sunt cu prietenul meu de aproximativ 1 an si vrem sa ne casatorim. stiu ca el isi doreste mult copii - o echipa de fotbal spune el, in gluma - nu as vrea ca pozitia uterului sa nu-mi permita sa raman insarcinata mai incolo. nu pentru o echipa de fotbal, evident, dar un copil chiar imi doresc din tot sufletul.
-
multumesc mult, sunt cu prietenul meu de aproximativ 1 an si vrem sa ne casatorim. stiu ca el isi doreste mult copii - o echipa de fotbal spune el, in gluma - nu as vrea ca pozitia uterului sa nu-mi permita sa raman insarcinata mai incolo. nu pentru o echipa de fotbal, evident, dar un copil chiar imi doresc din tot sufletul.