vaccin antigripal homeopat
-
18 Oct 2005, 18:120 0Fetelor, ce credeti, vaccinul antigripal homeopat este la fel de eficient ca acela clasic, injectabil? Mi-am cumparat ieri de la Help Net, vreau sa incep sa-l iau, dar am citit ca trebuie ales, ori unul ori celalalt, caci actiunea lor se anuleaza reciproc. Ce e drept, eu am luat tot homeopat si anul trecut si nu am facut decat o raceala foarte usoara, dar anul asta, cu gripa aviara, e mult mai periculos...
-
18 Oct 2005, 18:50Nu stiu nimic despre acest vaccin neinjectabil, insa iti pot recomanda un tratament preventiv naturist, extrem de simplu & eficient: intr-un borcanel de miere pui mai multe felii de lamaie si in fiecare zi mananci cate una, bineinteles cu miere. Nu mai racesti, deoarece acest tratament iti intareste sistemul imunitar si iti umple organismul cu vitamine!
-
19 Oct 2005, 09:15Leocris, am discutat despre acest vaccin cu un coleg, care, impreuna cu sotia si copilul, il ia de cativa ani si am inteles ca nu au avut nici o problema. Si intr-adevar, trebuie ales intre vaccinul homeopat si cel alopat, deoarece se anuleaza reciproc. Cel homeopat trebuie administrat cu atentie la anumite detalii: luata doza la o ora dupa masa, sunt interzise condimentele, menta (pasta de dinti cu menta!), bauturile acidulate. Si eu ma gandeam sa-l iau pe acesta.