Bronsita Cronica

•  
    • 262 mesaje
    17 Oct 2005, 16:09
    0 0
    De ceva ani ma lupt cu o bronsita cronica pe care nu reusesc sa o stapanesc....acum din cauza frigului si a racelii a revenit. Cred ca organismul meu a slabit si nu mai rezista la medicamente, stie cineva o reteta naturista? Va rog mult sa ma ajutati....Am o durere groaznica in piept si in spate in zona plamanilor,si pe langa asta am o tuse chinuitoare....M-am saturat de doctori inutili care nu fac nimic decat sa te examineze si sa te trimita acasa. ce sa fac? Ce sa iau? ceva sa aiba si efect....nu cred ca nu s-a confruntat nimeni cu asa ceva...
  •  
    • 12 mesaje
    17 Oct 2005, 16:19
    0 0
    Pentru intarirea sistemului imunitar folositi tablete de echinaceea/sau picaturi/dupa prospectul din cutie
  •  
    • 1094 mesaje
    17 Oct 2005, 19:08
    0 0
    ai incercat cu ridiche neagra?
    se scobeste toata ridichea si in mijloc se pune zahar. se lasa sa se topeasca iar din sucul respectiv se ia zilnic cate o linguriza chiar de mai multe ori pe zi.
    nu stiu daca merge la ceva cronic, dar nici rau nu o sa ti faca.
    sanatate
  •  
    • 6 mesaje
    17 Oct 2005, 22:09
    0 0
    Da, reteta cu ridichea neagra e intr-adevar dintre cele mai bune pentru aceasta afectiune. In PARALEL cu asta bea ceai de nalba de 2-3 ori pe zi timp de 10 - 14 zile si zi-ne cum te mai simti; nalba e excelenta pentru acest gen de afectiuni ale plamanilor. Daca ai putea face rost si de lapte de capra, ar fi excelent.

Promit ca maine sa revin cu o reteta de ceai din patru plante, speciala pentru bronsita cronica, cu care am vindecat-o pe bunica.
  •  
    • 262 mesaje
    18 Oct 2005, 10:42
    0 0
    Multumesc mult fetelor....momentan am inceput cu ceai de ceapa, dar o sa fac si retetele voastre....va mai astept cu retete....poate totusi reusesc sa scap si eu de bronsita asta....