masele de minte-puroi

•  
    • 7 mesaje
    14 Oct 2005, 16:10
    1 0
    De cativa ani imi tot ies maselele de minte...si de cateva luni am inceput sa fac puroi la ele...imi puteti recomanda vreun tratament? Sau ma puteti informa asupra tarifelor practicate de Cabinetele Stomatologice din Bucuresti? La care sa ma duc?!
    Va multumesc!
  •  
    • 9835 mesaje
    14 Oct 2005, 16:21
    0 0
    Nu ma pricep la masele de minte, ca mie mi-a iesit numai una (fara alte probleme decat ca m-au cam durut toti dintii de pe partea aia, ca maseaua ii impingea ca sa-si faca loc sa iasa), da' ma gandesc ca problema ta nu intra in categoria procedurilor obisnuite, ca sa te poti raporta la tarifele obisnuite.

Probabil ca mai intai ti se vor face radiografii, ca sa se poata observa ce se intampla cu maselele de minte de nu pot iesi... zic si eu... ce-o mai fi pe urma... vezi tu la fata locului.

Cat despre preturi, uite un link, ca sa-ti faci o idee:
    http://www.primadent.ro/oferta.html
  •  
    • 248 mesaje
    14 Oct 2005, 18:58
    0 0
    Si mie de cate ori imi mai creste cate un colt la maselele de minte, mi se umfla, se inroseste locul si ma doare foarte tare. Dentista mea imi da sa iau maxim 5 zile antibiotic (in general Ampicilina) si imi pune local o mesa impregnata cu o solutie. Doar in cazuri extreme se extrage.
  •  
    • 9835 mesaje
    15 Oct 2005, 22:47
    0 0
    leocris, asa pateam si eu, pana mi-a iesit maseaua de minte. In zona aia, gingia se umfla pana peste nivelul maselei de langa ea si ma deranja cumplit, pentru ca maseaua de sus calca pe ea. Stomatoloaga mi-a recomandat sa-mi clatesc gura cu ceai de salvie la temperatura corpului. La mine a dat rezultate foarte bune.