dr Teodor Gheorghe- ginec-pol cu plata

•  
    • 7 mesaje
    14 Oct 2005, 14:59
    0 0
    imi puteti recomanda si mie un dr ginecolog bun?
    a fost cimeva la policlinica cu plata nr 3- dr Teodor Gheorghe? E bun? Eu am fost o data la el, dar mi se pare cam in varsta si se misca cam greu...nu stiu dc sa ma mai duc la el sau nu...am si o rana pe col care trebuie cauterizata...ma gandesc ca ar avea ceva experienta...dar...offf..ce sa fac??!!
  •  
    • 9835 mesaje
    14 Oct 2005, 15:33
    0 0
    Asa indoita m-am dus si eu la un urolog batran de la o policlinica cu plata... vai, cand l-am vazut!... slab, smochinit... mirosea nitel si a tuica ...
    DAR dupa ce m-a examinat s-a prins ca nu sufar de cistita, ci de apendicita (!). Ma intreb cati medici tineri ar fi reusit asta, cand simptomele erau clare de cistita, nu de apendicita. Mi-a dat trimitere la un fost elev de-al sotiei lui, care era sef de sectie de chirurgie abdominala la un cunoscut spital... ce sa zic, m-a "cazat" ala intr-o rezerva de lux si m-a tratat exceptional de bine. Fireste, ecografia a confirmat diagnosticul batranului urolog.
    Si vreau sa zic ca spagi am dat numai la infirmiere! Seful de sectie, care m-a si operat dealtfel (spre uimirea infirmierelor, care mi-au spus ca apendicitele le operau de obicei chirurgii mai tinerei), n-a acceptat in ruptul capului spaga.

Deci... unii medici in varsta sunt mana cereasca.