rana pe colul uterin

•  
    • 7 mesaje
    14 Oct 2005, 14:30
    0 0
    de curand am fost la medicul ginecolog si mi-a spus ca am o rana pe col (mare cat o veche moneda de 5 lei) care trebuie cauterizata. as dori sa stiu care este procedura...doare???! trebuie evitat efortul fizic dupa cauterizare?
    va multumesc!
  •  
    • 635 mesaje
    14 Oct 2005, 14:34
    0 0
    Cauterizarea colului nu este o interventie dureroasa. Pe mine mai mult m-au deranjat lingurile alea care fortau vaginul sa aibe doctorul vizibilitate la col.

In sine cauterizarea da aceasi durere care o ai inainte de menstra, e rezonalbil.
  •  
    • 7 mesaje
    14 Oct 2005, 14:38
    0 0
    merci pt incurajare!!!
    si...cam cat dureaza toata operatia?
    imi poti recomanda un medic bun?
  •  
    • 635 mesaje
    14 Oct 2005, 15:11
    0 0
    Depinde evident de cat de mare e rana; la mine nu a fost mare din cate stiu si nu a durat mai mult de 5 minute.

Oricum nu te ingrijora ca nu e grav, cautarizari se fac intruna, de durut nu doare (simti ca si cum te-ar curenta, si o durere pala in partea de jos a abdomenului, ca si la menstra) si nu trebuie sa eviti efortul fizic, doar contactele sexuale o vreme. Probabil ca o sa primesti si niste ovule pentru ca tesutul sa se refaca cat mai repede.
  •  
    • 7 mesaje
    14 Oct 2005, 15:20
    0 0
    imi poti recomanda un medic bun? eu am fost la policlinica cu plata nr 3 si am nimerit la un medic cam in varsta...se misca cam greu...nici nu stiu ce sa fac...Dr Teodor Ioan Gheorghe se numeste...ai auzit ceva de el...sau poate cunostintele tale?
  •  
    • 635 mesaje
    14 Oct 2005, 15:25
    0 0
    Sunt din Timisoara asa ca nu te pot ajuta la capitolul asta, dar poti conta pe evele din bucuresti.
  •  
    • 7 mesaje
    14 Oct 2005, 15:47
    0 0
    merci mult!!!
    oricum, acum mi-a mai venit inima la loc! sunt cam fricoasa de fel.
    inca o data, iti multumesc din suflet!!!
    te pup!
  •  
    • 67 mesaje
    15 Oct 2005, 13:27
    0 0
    Buna
    Ti s-a facut si un test papanicolau inainte sa vb de cauterizare ?
    Pentru ca parerea mea..ar fi bine sa afle daca rana e cauza de ceva anume inainte sa cauterizeze.

Take care !
  •  
    • 117 mesaje
    17 Oct 2005, 21:54
    0 0
    Centrul Medical Gynecoland, str.Gramont nr.7(P-ta Regina Maria), sect.4.
    Medic Stoian.
    Telefon 3372953
  •  
    • 2198 mesaje
    18 Oct 2005, 11:09
    0 0
    Am sa o recomand iar pe Magdalena Dorobantu de la MEdicover Grozovici .
    Fetele care au fost la ea iti pot spune ca este un doctor exceptional si un om deosebit .Te poti lasa pe mana ei fara probleme .

TE pup .