"desteapta",NU MAI FACE RECLAMA!
-
0 0Dragutzo,cat de fraiere ne crezi,zau asa?Oi fi tu "desteapta"..dar doar in nick,k in rest...Ya fitzi atente,evelor aici:
Subiect:TRANSPIRATE IN EXCES
Rasp:"sa stii ca exista momente cand un simplu produs nu prea te ajuta..Eu am apelat la un dermatolog dintr-o clinica privata,si cu niste simple injectii cu o substanta specilaa pt glandele endocrine...am scapat...asa ca actioneaza alltfel daca ai probleme"...=injectzii botox
Subiect:UN DERMATOLOG BUN
Raspuns:"in Bucuresti,la o clinica privata.daca nu ai agsit pana acum...da un semn si iti spun"
Subiect:TRATAMENT CRESTEREA SANIILOR
Rasp:"am vazut ca vb de silicoane...Fetelor,nu va mai chinuiti cu marar sau alte prostii..nu fac decat sa va prelungeasca suferinta...Eu am gasit o clinica f buna in Bucuresti,cu un medic excelent care a stiut sa ma asculte si am putut sa-mi fac o operatie cu silicoane cu doar 1400 Euro...acum am cei mai frumosi sani din lume..si sunt foarte multumita...si merita sa platesc creditul la banca pt ei"
Si cate n-or mai fi..intamplator eu kiar urmaream subiectele astea si am zis sa trag un semnal de alarma."Desteapt"o..noi ne ajutam aici intre noi..tu nu prea a ce cauta pe aici cu reclame de gnul asta...Bye bye! -
Draga mea, macar ai mei sint naturali.

Si eu nu intentionez sa impresionez prin masura bustului.
Am ceva mai mult de oferit decit doua bucati de carne.
Daca la tine nu e cazul, asta e!
Fiecare se lauda cu ce are...
Apropos, la clinica aia se fac numai implanturi sau merge si-un transplant?
De fapt nu cred ca te-ar ajuta... zic unii ca nu cantitatea de masa cerebrala e importanta, ci e vorba de cit de adinci sint circumvolutiunile...
Stii tu, chestiile alea care seamana cu ridurile.
Nu te teme, nu se vad si nu alunga masculii.
Injecteaza botox si pe-acolo, pare-mi-se la clinica-minune !
-
rautatea ta,cica,e chiar cartea ta de vizita...Doamne,ce fel de femeie oi fi? probabil ca genul care se crede f desteapta si capabila..si care in timpul ei liber e de fapt o faptura foarte deprimata si deprimanta mai ales...Mi-e cam sila...si intr-un fel mi-e si sila de cum ai ajuns sa vorbesti in halul asta pe un forum unde lumea ar trebui sa se ajute
-
Din pacate botox-ul a fost injectat pe unde nu trebuie la tine.
Si rezultatele chiar se vad.
Mai tre` sa treaca multa apa pe Dunare, don`soara silicon pina sa ajungi mataluta ghionoaie!
Cel mult o puicuta... vezi ca umbla un virus...
Nu te stresa, ca faci riduri si va trebui sa faci imprumut sa scapi de ele...
-
Citatul:
"Nici nu ştiţi ce trăiri interioare şi ce sensibilitate am înăuntrul meu. Dacă m-aş putea exprima, aş vorbi mai bine decît Pleşu şi Liiceanu..."
Gigi Becali în studio la "Naşul" despre forţa cuvîntului şi a necuvîntului.
Maxima:
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti haios decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
"desteapto", poate iti spune si tie ceva maxima asta