Caderea parului

•  
    • 6 mesaje
    11 Oct 2005, 12:50
    0 0
    Va rog frumos spuneti-mi un tratament contra paderii parului si in acelasi rand si pt indesirea acestuia.L-am vopsit timp de 5 ani si acum nu mai stiu ce sa fac.Va multumesc.Daca creceti ca ma puteti ajuta...astept un mail la nnuribei@yahoo.com.Va pup
  •  
    • 1037 mesaje
    11 Oct 2005, 23:15
    0 0
    Esti sigura ca-ti cade parul sau se rupe?Adica numai daca vezi,cind te uiti la fire de par un bulb alb(la unu dintre capete)atunci doar iti cade.Si da e normal sa cada parul adica pierdem intre 50-100 fire pe zi.Sau parul tau doar se rupe de la atita vopsit pt ca adevenit fragil.Daca folosesti perie de par chiar dupa spalat il rupi si mai tare.Este bun un piaptan de plastic cu dintii rari.
  •  
    • 1208 mesaje
    12 Oct 2005, 11:52
    0 0
    Livia...poate fi si intern, din cauza vreunei boli sau pur si simplu pe sistem nervos. nu neparat din cauza vopselelor. mai incearca niste masti, niste tratamente.
    uleiul de masline face minuni sa stii!
    eu am parul aspru si cret si dupa spalare ii aplic un ulei dupa care nu te clatesti. acum depinde si ce fel de par ai tu.
    nu-l usca cu foehn-ul in nici un caz !!!
    foloseste un piepten cu dinti rari !!!
    si hraneste-l cu ulei de masline. am scris in nenumarate topic-uri despre tratamentul cu ulei de masline + ulei de ricin si vit. A uleioasa. este f. bun ! daca vrei ti-l scriu si tie.
    apoi pe plan intern, exista REVALID pt. caderea parului sau ceva antistress.
    succes!
  •  
    • 135 mesaje
    12 Oct 2005, 11:53
    0 0
    Si mie incepuse sa-mi cada foarte mult par de la radacina(nu stiu cauza-probabil schimbare de anotimp)si cu ajutorul "Evelor" am gasit ceva remedii.Nu stiu ce produs m-a ajutat mai mult dar cred ca lotiunea H3 cu petrol(gaz),vitA,E si ulei de ricin de la Gerovital.Am folosit de doua ori si pot spune ca nu mai cade.Imi cadea mai ales cand ma spalam pe cap,strangeam cate un pumn de par iar acum nimic.In acelasi timp am inceput sa folosesc Revalid(3/zi),sampon H3 si balsam-Gerovital

Mult succes!
  •  
    • 113 mesaje
    12 Oct 2005, 12:24
    0 0
    Buna,evelor!Si eu am fost blonda 4 ani de zile,timp in care am reusit sa-mi deteriorez binisor podoaba capilara.Acum,de 2 ani nu am mai pus mina pe vopsea,imi cresc parul natural si...culmea imi place si toti spun ca arat superb!Este castaniu inchis,lucios,sanatos,matasos!Il vreau mai lung.
    Pufyca,nu inteleg cum aplici ulei si nu-l mai clatesti?Doar la capete,un pic sau cum?Te rog!!!
  •  
    • 1077 mesaje
    12 Oct 2005, 13:31
    0 0
    In afara de tratamentele la care face referire pufyca si care sunt excelente, obisnuieste-te sa te clatesti pe par cu otet de mere cu miere (il gasesti la plafar). Capata luciu, previne matreata si il hraneste
    Trebuie totusi sa vezi daca nu sunt cauze interne... Eu de exemplu, in perioadele de stres am probleme..dar nu sunt de durata...
  •  
    • 6 mesaje
    12 Oct 2005, 15:21
    0 0
    pufyca...m-as bucura daca mi-ai scrie si mie tratamentul asta cu gaz si cu ulei de ricin...si sa imi spui ce pastile as putea lua de la farmacie,asta daca u ai incercat si au dat vreun rezultat.Merci mult.Te pup
  •  
    • 1208 mesaje
    12 Oct 2005, 16:02
    0 0
    mai la mine au dat rezultat. dar trebuie multa perseverenta !

deci:
    * ulei de masline extravirgin - obtinut prin presare la rece ( nu te ingrijora ca se gaseste pe toate drumurile);
    * ulei de ricin
    *vitamina A uleioasa

Uleiul de ricin si vit A ul. le gasesti la farmacie sau chiar si la Plafar.

pui si tu cateva lingurite din fiecare, le amesteci si le incalzesti bine la bain-marie, apoi aplici pe par, dupa care iti pui o punga in cap ceva, sa se mentina putin cald.
    apoi te speli pe cap normal.
    nu stiu de vreo reteta cu gaz !!!
    sunt sampoane la farmacie impotriva caderii parului.
    ia uita-te si pe www.naturaplant.ro sa vezi daca gasesti ceva. aici poti vedea si preturi. pup u !
  •  
    • 113 mesaje
    12 Oct 2005, 22:08
    0 0
    Multumesc,pufyca!
  •  
    • 1208 mesaje
    13 Oct 2005, 08:39
    0 0
    cu placere !

eu dupa fiecare spalare folosesc un ulei dupa care nu te clatesti si care, aplicat cu "bun simt", nu-ti imbacseste parul. am parul cret cu tendite de inasprire si de aceea il folosesc.

tratamentul cu ulei de masline + ricin + vit A este altceva.
  •  
    • 6 mesaje
    13 Oct 2005, 20:10
    0 0
    iti multumesc mult...dar nu ai specificat cat sa stau cu solutia asta pe cap.Te pup
  •  
    • 1208 mesaje
    14 Oct 2005, 09:10
    0 0
    e la alegerea ta Livia. poti sta si 10 min. dar poti sta si 30 min. - cu atat mai bine. pt. rezultate mai bune, ar fi de preferat minimum 10 min.
    PiSi: vezi ca la frumusete am publicat o reteta gasita pe net. e pe la pagina nr.3 cred. topic : "Pentru par "
  •  
    • 14 mesaje
    14 Oct 2005, 09:50
    0 0
    Tratamentul de la pufyca e excelent(ulei masline + ricin + A ) - eu mai adaug si vit E fiole .Functioneaza perfect eu l-am folosit mult tim , si il mai folosesc din cand in cand . Aveti grija sa-l aplicati pe parul spalat dupa care la indepartarea tratamentului spalati din nou parul . Daca nu e aplicat pe parul curat , spalat va imbacsi parul .
  •  
    • 7 mesaje
    14 Oct 2005, 15:47
    0 0
    alyna draga, spune-mi te rog exact denumirea lotiunii H3 pe care spui ca ai probat-o!De unde ai luat-o si cat costa??Eu sunt disperata,de ceva vreme imi cade parul groaznic...de cate ori trec mana prin par cad 2,3,4 fire.Nu-ti mai spun la spalat sau periat...Asa ca astept precizari pls!!
    Week-end placut evelor!