Contraceptia

•  
    • 80 mesaje
    14 Aug 2002, 17:40
    0 0
    Fetelor, am o problema cam delicata. Ca sa incep cu inceputul, am luat acelasi contraceptiv aproape 5 ani, luna de luna, iar acum de curand am fost la ginecolog si cand a auzit era sa lesine. Mi-a spus sa fac o pauza de 2 luni si sa iau maideparte Logest. Prietenul meu se intoarce din strainatate peste cca. 2 saptamani si nu mai pot incepe sa iau tabletele. Am auzit ca sunt niste geluri care aplicate cumva in vagin au efecte contraceptive. Banuiesc ca se cumpara de la farmacie, dar cum sa cer? Daca ati mai folosit asaceva sau cunoasteti vreun produs contraceptiv de calitate, de moment, in afara de tablete si prezervativ, ajutati-ma. Asa, ca intre Eve, ca sunt tare deznadajduita. Merci, Pa
  •  
    • 413 mesaje
    16 Aug 2002, 00:04
    0 0
    Dar Adela draga de ce era sa lesine? E periculos sa iei pe perioade mari de timp acelasi contraceptiv, ca nu am mai auzit? Si daca da de ce nu ti-a dat el o alta alternativa?
    In orice caz eu in locul tau ori m-as duce si la al doilea ginecolog sa vad ce parere are si ce-mi recomanda sau daca nu, oricum cel mai bine ar fi sa folosesti prezervativul. Sper sa nu te superi pe mine dar prietenul tau vine din strainatate si nu poti baga mina in foc ca el a stat acolo sfint! In orice caz sanatatea e sfinta!
  •  
    • 80 mesaje
    16 Aug 2002, 08:47
    0 0
    E foarte periculos sa iei la varste din astea "fragede" acelas contraceptiv, fara nici o pauza! Asta o stiam oricum. Ceea ce a fost mai grav ca am luat Rigevidon, care e foarte tare. Ai dreptate cu sanatatea. Totusi nu cred ca n-a fost cuminte ca-i plecat numai de 2 luni si lucreaza de dimineata de la 8 pana seara la 10, in constructii! Cu prezervativul mai am o problema: se rup. Orice am incercat e naspa. Cred ca nu-s de calitate. Pt. orice eventualitate continui sa caut ceva geluri din alea. In strainatate se gasesc numai la noi nu.
  •  
    • 250 mesaje
    16 Aug 2002, 17:14
    0 0
    Surpriza , surpriza ...
    Nu are nimic , aici s-a descoperit de ceva ani deja ca nu trebuie sa faci pauza dloc , acum depinde de ce motiv a avut doctorul sa-ti spuna asa .
    Exista o gramada de geluri si mai exista si prezervativul , poti folosii diafragma sau ceva spermicide , du-te la un cabinet de planificare familiara si le vei vedea sau direct la farmacie .
  •  
    • 80 mesaje
    17 Aug 2002, 08:32
    0 0
    Multumesc.
    Numai sa nu-mi dea pasta de dinti , ca pe la noi inca nu stie lumea de asaceva.
  •  
    • 75 mesaje
    23 Aug 2002, 15:17
    0 0
    Eu am folosit Rigevidon timp de 4 ani. Am fost la medic, la o consultatie si am intrebat si daca ar fi bine sa fac o pauza de contraceptive. Mi-a spus ca nu e nevoie daca nu am avut probleme. Poti insa, tot la indrumarea medicului, sa iei contraceptive de generatia a III-a, cu mai putine efecte adverse. Eu n-am incredere in geluri si diafragme... sora mea a ramas insarcinata cu ele cu tot.
  •  
    • 413 mesaje
    23 Aug 2002, 23:51
    0 0
    Dar la un sex-shop ai incercat sa cauti acel gel de care spuneai? Sau si mai bine de ce nu-ti aduce chiar prietenul tau ca tot vine de afara ceea ce iti trebuie (mai ales ca e direct interesat, nu?)
  •  
    • 90 mesaje
    27 Aug 2002, 18:58
    0 0
    Adela ...ai un mesaj privat !!!