A mai folosit cineva Klorane?
-
11 Oct 2005, 11:350 0De curand am cautat peste tot sa dau de samponul Foltene ...nu am gasit aproape in nici o farmacie in Craiova...cand am ajuns la Sensi Blue doamna de acolo a zis ca are alte sampoane impotriva caderii parului si mi l-a aratat pe asta(Klorane)...a fost cam scump 417.000 cica mai exista o versiunea romaneasca la 200 parca dar am zis ca daca tot fac o treaba....as vrea sa stiu daca a mai folosit cineva si daca a dat rezultate. si cat de des ar trebui folosit? ms
-
14 Oct 2005, 15:56Eu am folosit din gama Klorane un sampon impotriva matretii si vreau sa spun ca si-a facut efectul!asa ca eu am incredere in aceata gama.Nici nu te gandi la varianata romaneasca,cine stie ce e de capul lui.E scump intradevar,dar e un sampon tratament, eu zic ca merita!
Astept sa aflu daca ai obtinut rezultate! Bafta ! -
15 Oct 2005, 21:15Eu l-am folosit si este fff bun ; parul nu mai cade asa mult si are o viteza de crestere incredibila !
Nu am auzit de versiunea romaneasca dar nu as incerca ! Eu folosesc un tub Klorane apoi Gerovital Plant si iar Klorane apoi G Plant etc