reductil da dependenta
-
10 Oct 2005, 21:450 0dragelor, fetelor...
nu faceti ca mine
am luat reductil si n-am luat de capul meu - medicul mi-a prescris.
l-am luat de la farmacie cu reteta, m-a durut sufletul dupa bunatate de 4 milioane de lei.
am luat o luna, am luat doua, am luat trei, am slabit fix 5 kilograme.
astea 5 kilograme m-au costat 12 milioane de lei.
cand n-am mai luat m-am ingrasat 7 kilograme...
a trebuit sa iau din nou si tot asa...
sfatul meu: nu probati pe pielea voastra ce va recomanda medicii care iau spagi de la firme ca sa-si promoveze toate tampeniile ... si scumpe pe deasupra...
uitati-va in cabinetele lor si-o sa va dati seama...
medicii recomanda ce-i "ploconesc" firmele sa recomande
nu va bateti joc de sanatatea si de banii vostri -
11 Oct 2005, 12:15Sunt curioasa daca si anticonceptionalele sunt recomandate tot asa din 'bunavointa' marilor companii farmaceutice si de medici sensibili la atentii!?
-
11 Oct 2005, 14:25Asta, poate depinde de la persoana la persoana, pt. ca eu am luat Reductil si nu m-am ingrasat deloc dupa ce am incetat sa iau, decat cand am ramas insarcinata. Colegele mele de la birou au luat si ele prin feb - mar, si sunt ca paiul si acum asa ca nu este o regula ca daca ti s-a intamplat tie sa se intample tuturor. Ai tinut un regim cat de cat dupa ce ai incetat sa mai iei Reductil? Cel putin o luna trebuie sa ti putin regim, in sensul ca nu se mananca seara decat ceva usor si mai putine dulciuri. In concluzie nu toate organismele reactioneaza la fel.
Despre anticonceptionale, ce sa zic, eu am luat 6 ani, cu o pauza de o luna dupa primii 3 ani, si sunt sanatoasa tun, iar bebe a venit din prima luna dupa ce nu ne-am mai protejet, desigur cu pauza de 3 luni fara anticonceptionale, pe care ti-o recomanda orice medic.
Pa!
Roxi.