Cum scapam de herpes?
-
12 Aug 2002, 16:090 0Va rog mult sa-mi dati niste sfaturi cum sa scap de herpes.
De cand sunt mica imi apar mereu ..ce-i drept din ce in ce mai rar..dar apar exact cand nu trebuie. -
14 Aug 2002, 19:06Merci mult ...o sa-ti urmez sfatul.
Eu am luat Zovirax,este si foarte scump si nu este bun de nimic. -
15 Aug 2002, 23:56Eu stiu ca herpesul este un virus, probabil trebuie sa existe vre-un vaccin, intreaba si tu la urmatorul control medical.
-
18 Aug 2002, 08:49Draga Crissa, am avut si eu probleme cu herpesul - mi-a aparut prima data prin liceu, si apoi, de cate ori eram stresata, obosita, bolnava, sau ma expuneam la un soare/vant f puternic, imi aparea din nou, desi de fiecare data foloseam Zoviraxul. Tot citind pe Internet, am aflat ca uleiul de arbore de ceai (tea tree oil) ar fi bun contra herpesului, asa ca am incercat intr-o vara, si de-atunci am scapat de herpes
! Si prietenul meu la fel ! Ba chiar, cu acest ulei, herpesul deja aparut s-a cicatrizat ff repede, in vreo 2 zile ! Asa ca, de vreo doi ani, nu am mai avut probleme, si nu-ti pot spune cat de incantata sunt
!
Pe vremea aceea am folosit tea tree-ul de la Body Shop, pt ca era singurul pe care l-am gasit, dar e f diluat (cred ca e de vreo 15%), oricum a mers, dar e mai bine sa-l folosesti pur - se aplica direct pe locul cu pricina cu un mic tampon de vata. Poti sa gasesti ulei din acesta pur la magazinele naturiste, si e chiar mai ieftin decat cel de la Body Shop, dar trebuie sa cauti serios. Oricum, merita incercat, eu il recomand de cate ori am ocazia, pt ca, pe mine cel putin, m-a scapat de herpes (si pe prietenul meu la fel!). Ca sa nu mai spun ca uleiul acesta este oricum f folositor pt fff multe alte probleme (pot sa postez aici un document despre tea tree, dar e in franceza).
Va pup, si va urez succes
!