probleme psihice

•  
    Ulk
    • 396 mesaje
    8 Oct 2005, 22:17
    0 0
    sarumana gagics
    am probleme psihice pe fond amoros
    mi-e rusine sa ma duc la psihiatru
    ce sfaturi imi dati
    vb f serios
  •  
    • 9835 mesaje
    8 Oct 2005, 22:27
    0 0
    tu? serios?

daca nu e depresie, inseamna ca e starea ta naturala ...ca dadeai tu niste semne d-astea de la bun inceput

ia zi, dom'ne... ce "simptome" ai? varsa tot aici, imagineaza-ti ca stai pe canapeaua cu pricina.

asa, o parere de inceput:
    dupa orice dorinta neimplinita (sau dupa orice nereusita) urmeaza in mod firesc un fel de perioada de "doliu". E bine sa tii cont de ea, adica sa o traiesti pe indelete pana se consuma, ca sa o poti depasi.
    Stii, e ca la copiii mici. Cer o jucarie care nu li se da (poate e prea scumpa, poate s-a terminat stocul la magazin), iar pentru ei chestia este o tragede reala. Asa ca se necajesc, plang. Dar dupa ce isi traiesc tristetea, pot zambi din nou.
  •  
    Ulk
    • 396 mesaje
    8 Oct 2005, 22:44
    0 0
    sarumana donna
    tu stii povestea deja
    o iau razna ca stiu in ce club e acum
    si n-am curaj sa ma duc acolo
    s-o vad macar
  •  
    • 9835 mesaje
    8 Oct 2005, 23:02
    0 0
    frateeeeeeee

nu merge asa! cu "boala lunga, moarte sigura"

trebuie sa iei o decizie, intelegi?
    decizia te face sa privesti in viitor - ea mai inseamna si ca ai inteles realitatea, ca o acceptat-o... si astfel devii in stare sa iti continui viata, indiferent cat va dura perioada de "doliu".

Nu-ti mai face singur proiectii nerealiste de genul "ah, si daca as avea curaj sa ma duc s-o vad..." , ca astea te duuuuuc... direct la balamuc.
    Mah, iti zic sincer ca am avut si eu o faza de-asta. M-au invatat prietenii sa-mi dau singura peste mana ca sa nu dau telefoane unui tip, ma tarau cu ei peste tot... vai steaua mea am fost vreo 2 luni, idiotizata complet ma simteam. Dupa care... mi-a trecut. Ca sa vezi chestie.
  •  
    • 9835 mesaje
    8 Oct 2005, 23:09
    0 0
    am uitat sa zic ca n-as fi reusit daca n-as fi luat o simpla decizie: "gata, s-a terminat totul, nu mai vreau asa". A fost oribil de greu. DA' MI-A TRECUT, si m-am felicitat deseori ca am reusit.
  •  
    • 9835 mesaje
    8 Oct 2005, 23:15
    0 0
    scuze, ma retrag. sotul mi-a turnat un coniac si s-a dus sa-si faca dus.
    I think I'll get lucky

bah
    si cand ma gandesc ca l-am cunoscut la 4 luni dupa ce am luat decizia aia daca n-o luam, poate nu pupam eu acum coniac si *beeep* sambata seara
  •  
    • 2144 mesaje
    8 Oct 2005, 23:15
    0 0
    Doaaaree...si doare rau. Dar vorba Donnei...bine ca a trecut.
  •  
    • 2144 mesaje
    8 Oct 2005, 23:16
    0 0
    Yummyyy...Donna have fuuun. E deja clar ca o sa tragi lozul cel mare. Si io l-am intalnit pe iubi meu la 3 luni dupa marea suferinta. Si ma felicit si acum.
  •  
    Ulk
    • 396 mesaje
    8 Oct 2005, 23:31
    0 0
    mey gagics sper sa aveti dreptate
    sa dau si io peste perechea mea
    dupa suferinta asta
    ca m-am saturat sa fiu tampit
    si singur
  •  
    • 2144 mesaje
    8 Oct 2005, 23:34
    0 0
    Ulk...inevitabil mama, inevitabil. O sa te loveasca cand te astepti mai putin.
    Iti doresc sa te "izbeasca" cat mai repede.
  •  
    • 9835 mesaje
    9 Oct 2005, 12:29
    0 0
    Ulk, eu cred ca "m-am saturat sa fiu tampit' si singur" este o decizie cat se poate de inteleapta.

Fii atent aici: bulu-bulu, bruuuummmmm...abracadabraaaaaa... liniste... ca ma concentrez... shhhhh.... ma uit acum in globul de cristaaaalll... ulk se va cupla cu o gagica asa, cam prin perioada sarbatorilor... coniace multe vad pe-acolo - cred ca-i de bine, mah.
  •  
    • 81 mesaje
    9 Oct 2005, 18:18
    0 0
    Eu nu am suferit din dragoste cu adevarat, asa cum spuneti voi, cred. Fug de asta de rup pamantul. Iar daca simt potential cat de mic de durere, imi imaginez ca nu-mi mai place persoana si...se intampla!!! E rau, probabil, pentru ca ma ascund, dar ce conteaza...pana la urma nu sufar...

Si daca persoana pentru care suferi tu nu-i langa tine, iar tu ai facut tot ce-ai putut sa o aduci langa tine, asta inseamna ca nu vrea sa fie acolo...Si pana la urma tu esti cel care-i acasa, cu ganduri negre Asa ca...trezeste-te...nu-i cinstit sa-ti faci asta tie, cu mana ta...Succes!!!!