probleme psihice
-
0 0sarumana gagics
am probleme psihice pe fond amoros
mi-e rusine sa ma duc la psihiatru
ce sfaturi imi dati
vb f serios -
tu? serios?

daca nu e depresie, inseamna ca e starea ta naturala
...ca dadeai tu niste semne d-astea de la bun inceput 
ia zi, dom'ne... ce "simptome" ai? varsa tot aici, imagineaza-ti ca stai pe canapeaua cu pricina.
asa, o parere de inceput:
dupa orice dorinta neimplinita (sau dupa orice nereusita) urmeaza in mod firesc un fel de perioada de "doliu". E bine sa tii cont de ea, adica sa o traiesti pe indelete pana se consuma, ca sa o poti depasi.
Stii, e ca la copiii mici. Cer o jucarie care nu li se da (poate e prea scumpa, poate s-a terminat stocul la magazin), iar pentru ei chestia este o tragede reala. Asa ca se necajesc, plang. Dar dupa ce isi traiesc tristetea, pot zambi din nou. -
frateeeeeeee
nu merge asa! cu "boala lunga, moarte sigura"
trebuie sa iei o decizie, intelegi?
decizia te face sa privesti in viitor - ea mai inseamna si ca ai inteles realitatea, ca o acceptat-o... si astfel devii in stare sa iti continui viata, indiferent cat va dura perioada de "doliu".
Nu-ti mai face singur proiectii nerealiste de genul "ah, si daca as avea curaj sa ma duc s-o vad..." , ca astea te duuuuuc... direct la balamuc.
Mah, iti zic sincer ca am avut si eu o faza de-asta. M-au invatat prietenii sa-mi dau singura peste mana ca sa nu dau telefoane unui tip, ma tarau cu ei peste tot... vai steaua mea am fost vreo 2 luni, idiotizata complet ma simteam. Dupa care...
mi-a trecut. Ca sa vezi chestie. -
Ulk, eu cred ca "m-am saturat sa fiu tampit' si singur" este o decizie cat se poate de inteleapta.

Fii atent aici: bulu-bulu, bruuuummmmm...abracadabraaaaaa... liniste... ca ma concentrez... shhhhh.... ma uit acum in globul de cristaaaalll... ulk se va cupla cu o gagica asa, cam prin perioada sarbatorilor... coniace multe vad pe-acolo - cred ca-i de bine, mah.
-
Eu nu am suferit din dragoste cu adevarat, asa cum spuneti voi, cred. Fug de asta de rup pamantul. Iar daca simt potential cat de mic de durere, imi imaginez ca nu-mi mai place persoana si...se intampla!!! E rau, probabil, pentru ca ma ascund, dar ce conteaza...pana la urma nu sufar...
Si daca persoana pentru care suferi tu nu-i langa tine, iar tu ai facut tot ce-ai putut sa o aduci langa tine, asta inseamna ca nu vrea sa fie acolo...Si pana la urma tu esti cel care-i acasa, cu ganduri negre
Asa ca...trezeste-te...nu-i cinstit sa-ti faci asta tie, cu mana ta...Succes!!!!