alergie la ... aur?
-
2 1Buna fetelor!
de cateva zile mi se inegresc degetele de la inelele (de aur) pe care le port de ani buni, fara sa fi avut vreodata vreo reactie dubioasa...
E posibil sa fie vreo alergie aparuta asa din senin?
A mai patit cineva asa ceva? -
Nu este posisbil ca acele inele sa fi fost suflate doar cu aur?
Nu am auzit ca aururl sa innegreasca degetele...in schimb cuprul da. Poate s-a tocit aurul de la suprafata si acum ai dat de metal.
Nu de alta, dar inca nu am auzit pe nimeni sa fie alergic la aur...si iti zic in cunostiinta de cauza. Sunt alergica la toate metalele inafara de aur si argint. Si la argint e discutabil, daca are un aliaj haios atunci si de la ala fac bube.
Vezi, poate nici aurul ala nu e chiar aur. -
Vara`mea e alergica la toate metalele inclusiv aur si argint. Nu face bube, iritatii, dar spre exemplu de la cercei, oricat de mici ar fi, are senzatia ca-i atarna, ca-i trage urechea in jos de grei ce sunt. Mai am o colega care la fel ca si tine, se innegrea pe sub inel. A fost la doctor si i-a spus ca este semnal de probleme la rinichi sau la ficat. Mergi la un control amanuntit sa vezi sa nu ai vreo problema la una dintre ele..
-
danaB81 said:
BUNA FETELOR
Si eu am aceasta problema
de cateva zile se inegreste pielea in jurul inelelor. din nefericire este inelul meu de logodna si nu vreau sa il scot de pe deget. acest lucru se intampla mai mult seara.
ps: inelul este din aur si are 7 diamante mici adevarate
tu cred ca vrei sa te lauzi cu diamantele... si sa ne anunti ca te-ai logodit

discutia e din 2005
Acest mesaj a fost editat de către Dora-Minodora: -
Dora-Minodora said:
danaB81 said:
BUNA FETELOR
Si eu am aceasta problema
de cateva zile se inegreste pielea in jurul inelelor. din nefericire este inelul meu de logodna si nu vreau sa il scot de pe deget. acest lucru se intampla mai mult seara.
ps: inelul este din aur si are 7 diamante mici adevarate
tu cred ca vrei sa te lauzi cu diamantele... si sa ne anunti ca te-ai logodit

discutia e din 2005
f bine pentru ea