psoriazis

•  
    • 79 mesaje
    5 Oct 2005, 14:32
    0 0
    Stie cineva un tratament naturist eficace pentru psoriazis?
    Va multumesc evelor!
  •  
    • 3 mesaje
    5 Oct 2005, 16:40
    0 0
    Buna
    Am aflat de la o ruda, de un tratament naturist adaptat grupei sanghine.Fiul ei a inceput tratamentul si sunt multumiti de rezultate. Iti pot oferi un nr. de telefon al unui domn farmacist care poate sa-ti ofere mai multe informatii si sa te ajute sa procuri produsele:0727 24 29 97.Eu ti-am oferit informatia dar decizia iti apartine !
    Iti doresc sanatate !
  •  
    • 79 mesaje
    8 Oct 2005, 18:29
    0 0
    si eu ma confrunt cu aceasta boala. as vrea sa stiu mai multe informatii in legatura cu acest tratament daca se poate si cum se numeste acest domn farmacist ca sa stiu daca decid sa-l contactez mersi mult
  •  
    • 1555 mesaje
    9 Oct 2005, 14:26
    1 0
    si eu ash avea pe cineva drag cu aceasta boala...dc se poate mai multe detalii..dc au aparut reactii adverse..merci
  •  
    • 79 mesaje
    11 Oct 2005, 20:51
    0 0
    va rog daca stiti sau ati auzit de vreun tratament pt psoriazis spuneti-ne si noua!!!!!!!!!!
    in legatura cu tratamentul naturist este vorba de tratamentul dr.-ului Fulga? am vazut la televizor si multi au spus ca s-au vindecat urmand tratamentul sau.
    daca nu este vorba de acest tratament atunci va rog mai multe detalii despre acel domn farmacist ca nu pot sa-l sun numai asa fara sa-i stiu numele....
    multumim anticipat
  •  
    • 411 mesaje
    12 Oct 2005, 08:31
    0 0
    cum se manifesta acest psoriazis?
    eu s-ar putea sa am lupus, a avut sora mamei si are si mama, e tot o boala autoimuna. Toate bolile autoimune se activeaza la stres, suparare si la soare cel mai rau. Mai sunt si din alimentatie chestii care activeaza sistemul imunitar peste normal de ex E-urile si toate chimicalele. Stiu ca f eficienta e mierea cu polen in ea dar daca e falsa si ti-o vinde drept buna nu ai facut nimic.
    Am mai auzit ca ceaiul de urzica 3 cani pe zi, uleiul de peste sau vitamina A uleioasa si Kombuco Orientalis ar fi f eficiente in bolile autoimune. Pt piele e ceaiul asta de urzica, pt inflamatii ar fi uleiul de peste. Carnea si citricele mai pot activa imunitatea. Si feriti-va de orice medicament care creste imunitatea : Cantastim, Imunofort, Imunogrip.
  •  
    • 3 mesaje
    12 Oct 2005, 09:40
    0 0
    Imi pare rau ca nu am raspuns mai repede la intrebari dar nu am acces la internet in fiecare zi.
    Domnul farmacist despre care am vorbit se numeste Marinescu, cred ca este distribuitor si colaborator cu o firma cunoscuta in Romania care promoveaza produse nutritioniste si suplimente alimentare, firma care are multe sedii in tara.Ruda mea a aflat despre acest tratament intr-un articol de revista si a luat legatura cu acest domn care i-a oferit mai multe informatii despre produsele pe care trebuie sa le foloseasca, despre natura si efectul lor asupra organismului.S-a dus la unul din magazinele firmei, le-a cumparat si a inceput tratamentul.Rezultatele sunt bune si nu au fost efecte neplacute.
    Mai multe date nu pot oferi!
    Daca domnul in cauza a acceptat sa-si faca publice nr. de telefon si numele, nu cred ca ar exista vreo problema sa-l contacteze persoane care doresc informatii in privinta tratamentului.
    Va rog sa nu uitati ca decizia de a incepe un tratament, de orice natura, este personala!
    Va doresc multa sanatate!
  •  
    • 79 mesaje
    16 Oct 2005, 15:37
    0 0
    mersi mult olaleti!!!!!!
  •  
    • 765 mesaje
    16 Oct 2005, 21:23
    0 0
    Terapia naturista a psoriazisului se bazeaza in primul rand pe purificarea intregului organism. Cum se face aceasta purificare? In principal, prin alimentatie, care este un factor decisiv in vindecarea bolii. Cea mai drastica metoda de dezintoxicare e postul negru de sapte zile. Vom vedea insa ca exista si diete de dezintoxicare mai blande si cu efecte foarte puternice.
    Pentru accelerarea proceselor de purificare vor fi folosite, de asemenea, plante medicinale: laxative, depurative si tonice amare (care intensifica foarte mult procesele de purificare a tubului digestiv). Desi adresate in primul rand psoriazisului, mijloacele terapeutice care vor fi prezentate se aplica unei game impresionante de boli de piele, de la acnee si dermatoze alergice la eczemele infectioase rezistente la tratament si sclerodermie.
  •  
    • 765 mesaje
    16 Oct 2005, 22:15
    0 0
    un indragostit de terapiile complementare ne vorbeste despre purificari:

Purificarea prin alimentatie

Primul si cel mai important demers in alimentatie este sa oprim consumul de produse cu efecte nocive pentru o perioada de minimum sase luni.
    Care sunt alimentele nocive? In primul rand carnea si alcoolul, apoi toate alimentele cu aditivi alimentari
    sintetici (celebrele E-uri): amelioratori de gust si aroma, coloranti, conservanti, afanatori. Vor fi eliminate de asemenea zaharul (care va fi inlocuit cu miere, zahar brun, sirop de trestie de zahar), margarina, frisca sintetica, alimentele conservate sau rafinate in general. Vor fi in schimb consumate cat mai multe legume si fructe crude, seminte si fructe
    oleaginoase neprajite, cereale integrale (nedecorticate), miere, sucuri naturale. Rezultatele cele mai puternice in tratament se vor obtine prin adoptarea uneia sau alteia din dietele naturiste de forta in domeniul dezintoxicarii organismului.
  •  
    • 765 mesaje
    16 Oct 2005, 22:19
    0 0
    diete de forta:

- Postul negru - este fara doar si poate mijlocul cel mai eficient (desi destul de dur pentru unii) de dezintoxicare. Postul negru presupune sa nu consumam
    absolut nici un fel de aliment pe o durata de timp cuprinsa de la 24 de ore pana la cateva zile. In postul negru destinat vindecarii psoriazisului se
    recomanda in mod special sa se consume multa apa de izvor sau, si mai bine, infuzii din plante dezintoxicante, al caror mod de preparare il vom prezenta tot in acest articol. Fireste, postul negru cel mai eficient este cel de mai multe zile, insa pentru o ajunare mai lunga de trei zile este necesar
    acordul si supravegherea medicului.
  •  
    • 765 mesaje
    16 Oct 2005, 22:22
    0 0
    Pentru cei care nu pot tine postul negru, considerandu-l prea dificil,
    este foarte eficienta urmatoarea dieta:
    - Dieta crudivora - presupune sa nu consumam decat alimente netrecute prin foc (nepreparate termic), o perioada de minimum 30 de zile. Vor fi in schimb consumate din belsug legume crude sub forma de salate, sucuri sau ca atare, fructe crude, fulgi de cereale (grau, orz, ovaz), ulei presat la rece, miere
    si polen de albine. Un loc special il vor ocupa in cadrul acestei diete oleaginoasele: seminte de floarea-soarelui, dovleac si susan neprajite, miezul de nuca, arahidele si alunele neprajite, care, pe langa faptul ca aduc un surplus caloric foarte
    puternic, inlaturand senzatia chinuitoare de foame, de care se plang la inceput multi dintre pacientii care
    recurg la acest tratament, au si alte proprietati. Ele sunt foarte bogate in vitaminele E si F, care favorizeaza normalizarea proceselor trofice la nivelul pielii. Pentru cei mai sensibili, dieta pur crudivora poate fi alternata cu cea pe care o vom descrie in continuare.
  •  
    • 765 mesaje
    16 Oct 2005, 22:24
    0 0
    Dieta semicrudivora - este modul de
    alimentare recomandat cu predilectie celor care se confrunta sau s-au confruntat cu psoriazisul, fiind si
    mijloc de vindecare si de consolidare a rezultatelor terapeutice. Ea poate fi adoptata pe perioade nelimitat de lungi, fiind mult mai permisiva, admitandu-se si consumarea produselor lactate si
    oualor in cantitati mici, cu conditia ca 50% din hrana sa fie constituita din legume si fructe crude. In primul rand, fiecare masa va incepe cu sucuri obtinute casnic din legume cum ar fi telina, patrunjelul, ridichea, combinate (ca ameliorator de gust) cu suc de
    mere sau morcov. Apoi, vor fi nelipsite de la fiecare masa salatele de cruditati cu legume bogate in fibre:
    morcov, varza, patrunjel, salata verde, spanac, ridiche, sfecla rosie. Va fi consumata numai paine graham, uleiul rafinat va fi inlocuit pe cat posibil
    cu cel presat la rece, faina alba va fi inlocuita cu cea integrala. Prin adoptarea uneia dintre aceste diete, care pot fi tinute si in alternanta, va fi pregatit terenul pentru actiunea plantelor despre care vom vorbi in continuare.
  •  
    • 765 mesaje
    16 Oct 2005, 22:26
    0 0
    Purificarea prin plante

Plantele medicinale cele mai eficiente in tratamentul psoriazisului sunt cele detoxifiante. Iata cateva dintre ele, extrem de eficiente pentru
    eliberarea de toxine a organismului:
    Fructele de soc - au efect puternic laxativ, ajutand la drenarea intestinului gros, element extrem de important in terapia bolilor de piele. Fructele de soc vor fi administrate sub forma de tinctura, care acum se gaseste in mai toate magazinele naturiste, cate o lingura de 2-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Sunt recomandate cure de doua saptamani pentru persoanele
    cu tranzit intestinal normal, in cazurile de constipatie fiind recomandata folosirea fructelor de
    soc pe termen lung (pana la 3-4 luni, cu 1-2 saptamani de pauza). De curand, am fost martorul unei ameliorari extraordinare - spune domnul - a psoriazisului doar prin folosirea acestui remediu exceptional, fara nici un alt ajutor.
    Trebuie mentionat insa ca efectul fructelor de soc, la fel ca si al altor plante laxative, este mult mai puternic atunci cand se iau in paralel si plante
    tonice amare.
  •  
    • 2292 mesaje
    17 Oct 2005, 10:32
    0 0
    Fetelor...imi pare rau daca va dezamagesc dar trebuie sa shtiti ca psoriazisul NU SE VINDECA NICIODATA. Doar se amelioreaza si atat.
    Credeti ca puteti duce o viatza fara carne, fara NIMIC ce contine zahar, fara cafea, cacao, alcool, tigari, faina si...STRES? Atunci boala nu o sa mai apara...altfel nu va veti vindeca niciodata.
    Toti cei ce apar prin ziare sau reviste(gen F.As) nu fac altceva decat sa vanda scump iluzii.
    Cititi carti de specialitate sau pe net si veti vedea ca toti cei ce au crezut ca s-au vindecat au constatat peste putin timp ca boala lor a reaparut.

Exista o crema DERMOVATE, are un pretz bun si este eficienta. Mai precis....vindeca, pielea se curatza si devine neteda. Pentru o perioada de timp dupa care apare iarashi. Important e ca boala sa nu se extinda pe o suprafatza mai mare...altfel se poate trai lejer cu psoriazis.
    Va doresc succes.
  •  
    • 765 mesaje
    17 Oct 2005, 21:00
    0 0
    daca problema ar ramane numai la nivel de epiderma cred ca ar fi simplu...
  •  
    • 4 mesaje
    17 Oct 2005, 22:27
    0 0
    Fetelor stiu ca nu se vindeca niciodata aceasta boala,dar as dori sa stiu daca cineva cunoaste vreo clinica specializata unde se poate "trata" aceasta boala.Am auzit ca este una in Grecia, dar nu stiu exact unde anume,poate stie vreuna din voi sa ma ajute si pe mine cu cateva informatii.Va multumesc anticipat
  •  
    • 28 mesaje
    2 Nov 2005, 22:38
    0 0
    ..imi pare tare rau sa aud ca din ce in ce mai multe perosane sufera de aceasta boala incurabila... am vazut ca ai doar 23 ani... de cat timp suferi de psoriazis?