urgent pentru evele care ma pot ajuta..!
-
0 0Buna fetelor ..am o problema si nu stiu cum sa fac sau ce ar trebui sa fac. am 11 zile de cand trebuia sa imi vina ciclu .nu mi-a venit,dupa 3 zile de intarziere mi-am facut 3 teste de sarcina care au iesit pozitive.A doua zi dupa ce am facut testele am fost la medic la control si mi-a fost confirmat si medicu ca sunt insarcinata.Acum problema mea este ca de dimineata imi curge o chestie maronie .. si am cam intrat in panica ca nu stiu ce ar putea fi.Ma gandesc sa ma duc la un control din nou? sau sa fac direct o ecografie? aveti idee ce sau din ce cauza ar putea fi? ce imi recomandati mai repede sa fac?
-
Vizita la medic la prima ora!
Indiferent ca vrei sa pastrezi sau nu bebeul!
Noi ne putem doar da cu parerea, insa chiar daca e vreun medic ginecolog printre noi, nu poate vedea pina la tine.
Daca iti este rau sau hemoragia se intensifica la noapte, lasa toate si du-te la urgenta, indiferent ce ora e!
Mult sanatate si sa auzim de bine!
Pupici. -
Buna, fetelor! Si mie mi s-a intamplat sa am o scurgere maronie, dupa vreo doua saptamani dupa ce mi-a intarziat ciclul, dar dr. a spus ca la multe dintre femei li se intampla chestia asta, si sa nu imi fac griji. Tu pt. linistea ta sufleteasca dute la medic, ar fi cel mai bine.
Asteptam vesti.
Pa! -
Eu am fost dimineata la medic am facut o ecografie ..mi s-a spus sa incerc sa nu mai fac nici un fel de efort..pt ca as putea face un avort spontan..am uitat sa va zic ca intre timp chestia aia maronie s-a transformat in sange.iar in cazul in care nu se opreste sangerarea sau se agraveaza intr-un fel sa ma duc urgent la spital.deci nu prea e de gluma..oricum multumesc si voua celor care mi-ati raspuns
pupici -
Daca esti insarcinata in primele saptamani si ai o scurgere maronie care se prelungeste, asta poate insemna ca esti pe cale de a suferi un avort spontan.
Daca scurgerea este de scurta durata si e mai mult roz decat maro, atunci poate insemna ca sarcina se fixeaza, adica ovulul fecundat se cuibareste in mucoasa uterina, asta producand o usoara hemoragie. -
stii, si eu am avut aceeasi problema in ultima luna, vreo 10 zile cu o astfel de scurgere (am postat si un topic)..luam anticonceptionale...ar doctorita mi-a zis ca tre sa le intrerup (le luasem cam 9 luni). Mi-am facut si test de sarcina 2-dar au iesit negative, am trimitere pentru analize si ma duc maine iar la ea.
te tin la curent... -
Fetelor, am fost ieri la doctor si mi-a spus ca nu am nimic. Scurgerea se datoreaza anticonceptionalelor. Mai exact trecerii de la dianne, care au o cantitate mai mare de hormoni, la jeanine, care au mai putini. Ieri am terminat folia de jeanine si s-a oprit scurgerea. Sfatul ei a fost sa mai iau o luna jeanine si dupa aia iar control.
Deci m-am linistit. Sper ca sa aud de bine si de la voi! -
eu am avut luna aceasta o scurgere maronie inainte de ciclu. Dar cum am avut ciclu neregulat si cum stiam ca am si un chist functional nu am intrat in panica. Mi s-a spus ca aceste chisturi functionale se sparg la ovulatie si la menstuatie apoi iar apar. Oricum maine tot tre sa fac o vizita la medic cu niste analize si am sa intreb daca este normala aceasta scurgere.