onicomicoza

•  
    • 841 mesaje
    4 Oct 2005, 11:21
    0 0
    buna,
    da, ma confrunt cu nenorocirea asta la unghiile de la picioare. dupa ce la inceput dermatologul mi-a spus ca este doar o lovitura, nu micoza, unghiile s-au incapatanat sa-i arate cum sta treaba si e groaznic.
    urmez tratamentul puls cu orungal si voi incepe a treia tura (ultima),dar problema este ca unghiile sunt afectate in continuare, 2 dintre ele pe toata lungimea.
    are cineva experienta cu acest tratament puls cu orungal? a avut efect?
    tare mi-e frica sa nu-mi fi stresat ficatul de pomana.
  •  
    idd
    • 292 mesaje
    4 Oct 2005, 13:55
    0 0
    Tatal meu a avut onicomicoza, veche si tratata cu indiferenta ani la rind, si a facut tratament nu cu Orungal ci cu Lamisil, unguent si pastile.Tratamentul a fost agresiv, a durat 3 sau 4 luni, si i-a afectat ficatul.Onicomicoza s-a vindecat in totalitate si nu a mai reaparut.Sint 2 ani de cind a facut tratamentul.Analizele la ficat - probele hepatice - au revenit la normal cam la 6 luni de la terminarea tratamentului.
  •  
    • 841 mesaje
    5 Oct 2005, 09:56
    0 0
    chestia cu ficatul ma sperie pe mine.
    orice pastila pentru combaterea micozelor afecteaza si ficatul. Orungalul se spune ca ar fi cel mai putin agresiv cu ficatul si cel mai eficace in tratarea onicomicozelor, insa nu stiu ce sa mai cred.
    ma voi duce la doctor sa intreb ce trebuie sa fac acum daca tratamentul asta nu a dat roade... of