imunitate!

•  
    liu
    • 776 mesaje
    4 Oct 2005, 09:07
    0 0
    fetelor, racesc foarte des! am sistemul imunitar varza! ce imi puteti recomanda...tratamente naturiste...aveti o reteta minune? orice... va pup, o zi buna!
  •  
    • 1077 mesaje
    4 Oct 2005, 09:32
    0 0
    Eu raceam foarte des inainte sa imi fac vaccinul antigripal anual. De 4 ani imi fac vaccinul acesta, recomandat de medic *Waxigrip* / Franta si am constatat cu bucurie ca nu mai racesc in sezonul rece. Evident, parerea mea este ca trebuie sa consulti un medic inainte de a te decide sa te injectezi.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    4 Oct 2005, 09:34
    0 0
    Buna.Incearca sa iei Echinaceea , e foarte buna ptr imunitate
  •  
    • 1077 mesaje
    4 Oct 2005, 09:35
    0 0
    Am uitat sa-ti spun ca iarna beau cel putin sucul unei lamai pe zi. Ca sa aiba efect maxim si sa nu iti dauneze la stomac, cel mai bine este sa-l bei asa simplu (fara apa, fara zahar sau alti indulcitori)
  •  
    liu
    • 776 mesaje
    4 Oct 2005, 10:01
    0 0
    ce este echinaceea?
  •  
    idd
    • 292 mesaje
    4 Oct 2005, 10:32
    0 0
    Echinaceea, spirulina, ulei de catina.Sau combinatii ale lor.Sport si alimentatie sanatoasa, multe fructe si legume, daca e posibil fara tigari, alcool, snacks-uri, chips-uri si alte "junk foods".
  •  
    liu
    • 776 mesaje
    4 Oct 2005, 10:51
    0 0
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    4 Oct 2005, 11:23
    0 0
    "Actiune farmacologica:
    Studii numeroase au evidentiat actiunea preparatelor cu echinaceea la nivel tisular inhiba hialuronidaza (atat direct cat si indirect prin formarea unui complex cu acidul hialuronic, determinand depolimerizarea hialuronidazei), stimuleaza formarea mucopolizaharidelor mezenchimale, stimuleaza histogenic si hematogenic fagocitele, favorizeaza diferentierea fibrocitelor din fibroblasti, are actiune antiinflamatoare. S-a demonstrat de asemnea activitatea bacteriostatica si fungistatica asupra Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Trichomonas vaginalis, Epidermophyton interdigitale. Activitatea majora a produsului Echinaceea consta in stimularea nespecifica a sistemului imun, prin stimularea fagocitozei de catre macrofage si granulocite. Compusii activi responsabili de acesta actiune sunt poliacetilene, alchilamide, uleiuri esentiale.
    "
    Si aici gasesti mai multe: http://www.medicalab.ro/catalog/product_info.php/cPath/11/products_id/130
  •  
    liu
    • 776 mesaje
    4 Oct 2005, 11:29
    0 0
    multumesc mult, fetelor...stiu ca pot conta pe voi oricand.va pup
  •  
    • 734 mesaje
    4 Oct 2005, 14:13
    0 0
    griti, da' ce are lamaia cu apa ?
  •  
    • 1077 mesaje
    4 Oct 2005, 14:25
    0 0
    E o carte a unui francez, din pacate am uitat numele, in care descrie proprietatile benefice ale legumelor si fructelor, recomandari etc. In momentul in care am rasfoit cartea am ramas uimita de proprietatile pe care el le enumera pentru lamaie. Printre altele spunea ca sucul de lamaie, cu continut acid, ]n combinatie cu sucurile gastrice creaza baza, ceea ce reduce riscurile de agresare a organismului uman. El recomanda cu fermitate evitarea oricaror combinatii ale sucului de lamaie, cu alte ingrediente. Cert este ca dupa mai mult timp de exercitiu te obisnuiesti sa bei sucul astfel si eu cel putin nu am avut probleme cu stomacul.
  •  
    • 143 mesaje
    4 Oct 2005, 15:16
    0 0
    Va mai amintiti de batrinul Polidin?
    Eu am facut acum un an injectii timp de 5 zile consecutive cate doua fiole pe zi si nici pana in ziua de azi nu am racit.
  •  
    • 765 mesaje
    4 Oct 2005, 22:20
    0 0
    eu zic ca nu-i batran ... mereu ne ajuta sa ne rezolvam starea de gripa mai usor...