Caderea parului....solutii?

•  
    • 16 mesaje
    3 Oct 2005, 16:36
    0 1
    Cu toate ca nu am decat 21 ani nu am putut sa nu observ ca atunci cand ma spal pe cap dupa mine raman destul de multe fire de par. As vrea sa stiu si eu ce solutii sunt pentru impiedicarea caderii parului...sau cel putin pentru incetinirea fenomenului. Cineva mi-a recomandat gaz dar nu stiu sigur cum ar trebui utilizata...cat de des sau cum se aplica. Cine stie as fi recunoscator daca mi-ar explica si mie. Sau daca nu atunci ce mi-ar recomanda. Sunt inca la o varsta la care complexele ce tin de aspectul fizic predomina...si in consceinta vreau sa fac ceva de acum. Presupun ca multe din lucrurile care se aplica la femei e valabil si la barbati cand vine vorba de par deci cine cunoaste problema si stie solutii.... va multumesc.
  •  
    • 3 mesaje
    4 Oct 2005, 16:26
    0 0
    nu doamne fereste!mergi la un dermatolog pt ca sunt f multe cauze care determina caderea parului.Eu ma confrunt cu problema asta si am incercat multe produse,sampone.Am incercat klorene si nu a dat nici un pic de rezultat,acum am de la ducray un sampon.am fost la 4 medici dermatologi si parca nici unul nu ma credea ca-mi cade parul asa cum ziceam eu,credeau ca exagerez si-ti dau tot felul de sampone scumpe, unul de la spitalul sincai imi recomanda(vezi tu de la o farmacie pe care o stia)un tratanent de 4 mil.Acum am gasit un doctor f bu
    Trebuie sa-ti faci analizele pt ca aceasta cadera e ori din cauza unor perturbari ale organismului ori o ciuperca a capului.
    Cel mai bun sampon cica e foltene,tratamentul e in jur de 800 mi dar e si un sampon de la foltene care e 250 de mi.
    TRebuie sa mergi la doctorul de familie sa-ti dea revalid sau vitamax ceva.
  •  
    • 143 mesaje
    4 Oct 2005, 19:56
    0 1
    Sampoanele nu au nici o influentza asupra caderii parului. Stau prea putin in par ca sa actioneze in vreun fel. Mai bine investesti banii in niste tratamente bune. Si pana la urma, in loc sa dai banii pe toate astea, mai bine folosesti terapii naturiste, dar nu te dai odata si te lasi pagubasha vazand ca nu s-a oprit miraculos caderea parului, ci insisti timp de doua trei luni. Un tratament foarte bun de regenerare este cel cu galbenush de ou, ulei de ricin si vitamina A uleioasa. Se amesteca toate in proportii egale, se aplica la radacinile parului, se infasoara capul in prosop dupa ce s-a protejat cu o folie si se lasa asa cca 2 ore. Se spala normal. Nu sunt probleme de degresare, 2 doze normale de sampon la spalare fiind suficiente. Se face asta saptamanal. Dupa un timp veti vedea o multime de fire de par noi care incep sa cresca.
    Mancati cat mai multe fructe si beti cat mai multe lichide. Asta ajuta. Nu lasati stresul sa-si faca de cap.
  •  
    • 38 mesaje
    5 Oct 2005, 10:42
    0 0
    si eu am aceeasi problema... eu ma pieptan inainte sa fac baie si imi cad o groaza de fire de par iar dupa baie(cand am parul aproape uscat) daca trec cu mana prin par raman cu mana plina de fiecare data..si nu exagerez
    o prietena sustine ca e din cauza k imi vopsesc parul...dar eu nu cred pt k nu e prima data cand ma vopsesc
    ma gandeam sa ma duc la un plafar sa intreb de un tratamen mai naturist...cunosteti ceva ce a dat rezltate...din ce ati auzit sau incercat?
    mersi mult si pupici
  •  
    • 16 mesaje
    6 Oct 2005, 23:56
    0 0
    Am azuit multe si am citit cu ocazia asta pe net despre Foltene si am gasit destule lucruri bune care sa ma convinga sa il iau...dar cine stie de unde se cumpara? ca nu cred ca se gaseste la coltul strazii
  •  
    • 2 mesaje
    7 Oct 2005, 13:48
    0 0
    Gama Folten o gasesti in farmacii (cu exceptia Sensiblu). Eu am folosit doar samponul si nu am vazut nici cel mai mic rezultat. Poate tratamentul cu fiole + samponul sunt eficiente.
  •  
    • 1 mesaje
    7 Ian 2009, 22:09
    0 0
    eu am 19 ani si m'am trezit cu o alopecie de toata frumusetea incat mi'a cazut din crestetul capului tot parul intr'o luna de zile.am fost la dermatolog din primele 3 zile de cand a inceput sa cada si mi'a dat revalid capsule si diprolene o crema.si in 3 sapt sub actiunea tratamentului m'am trezit ca pierdusem gramezi de par.am fost la alti 2 dermatologi , mi'am facut analize cred ca si la unghii si am luat tratamente de la sampon klorane pana la masaje cu zapada carbonica in fiecare sapt, creme precum advantan intr'o singura luna toate si acum mi'a dat o reteta ce contine:alopexy, folten fiole ,si forcapil.am o luna jumate de cand a inceput tot balamucul, cheltui bani cu gramada si nici macar nu au stiut sa imi spuna de ce imi cade parul ca analizele au iesit chiar f bine, nici carenta de mg nu am.au zis ca ar fi stresul acumulat.oricum m'a avertizat de la inceput ca s'ar putea sa imi cada tot si sa astept.trist pentru ca am bacul anul asta si admitere la facultate si nu prea pot sa ma impac cu gandul ca s'ar putea sa cada tot.eu am mai incercat si un ulei de la hemel pentru par ca mi s'a parut relativ bunicel.astept si eu....
  •  
    • 5 mesaje
    7 Ian 2009, 22:19
    0 0
    Biggie_mac ....scrie-mi pe adresa mirela_pas@yahoo.com si-ti dau un tratament foarte bun pentru par. Garantat....
  •  
    • 5 mesaje
    7 Ian 2009, 22:22
    0 0
    arwen_draft ....iti recomand eu un tratament...scrie-mi pe mirela_pas!yahoo.com
  •  
    • 134 mesaje
    7 Ian 2009, 23:21
    1 0
    Mirela, de ce nu scrii aici tratamentul poate si alte eve vor sa il stie, de ce esti asa "secretoasa"???????????
  •  
    • 1431 mesaje
    8 Ian 2009, 10:20
    0 0
    si eu m-am confruntat cu aceasta problema
    la mine singurul tratament care a functionat a fost : vitamine si sampon profesional de la Wella din saloane .
    in leg cu Foltene ........eu l-am folosit pe cel impotriva matretii si a dat rezultate
  •  
    • 2 mesaje
    8 Ian 2009, 14:41
    0 0
    draga mea, am trecut si eu prin aceasta situatie , stiu ce inseamna sa-ti cada parul (chelie) striu ce inseamna sa te duci la dermato si sa te arda pur si simplu cu zapada carbonica.
    Eu am fost acum 20 ani la un medic din brasov , m-a consukltat mi-a dat niste fiole de pantotenat de calciu pe care le-am facut in vena am luat vitamina B6 iar local in fiecare seara mama mea ma ungea cu o substanta preparata la farmacie bineinteles dupa reteta medicului. dupa ce se usca locul trebuia sa maunga si cu crema revulsin .mentionez trebuie sa frectionezi locul cu o bucata de vata, pana se inroseste. O data pe saptamana se frectioneaza tot capul.
    Daca te intereseaza da-mi un numar pe fax si iti trimit reteta.Pt. alte lamuriri va stau la dispozitie
  •  
    • 2 mesaje
    8 Ian 2009, 14:47
    0 0
    scuze nu am mentionat acest mesaj este pentru arwen_draft
  •  
    • 366 mesaje
    9 Ian 2009, 08:54
    0 0
    Draga biju35, nu poti sa dai reteta pe forum? Suntem multe cu probleme grave legate de par si avem nevoie de ajutor. De la doc. nici o nadejde. Astept cu nerabdare, pupici.
  •  
    • 5 mesaje
    12 Ian 2009, 15:45
    0 0
    Life -care-Produse bio impotriva caderi parului,cresterea acestuia in cazul afectiunilor determinate de stres ,alimentatie,medicamentatie,fluctuatii hormonale ,precum si de poluare si tratamente chimice(vopsit,permanent).Creste rezistenta firului de par,redandu-i frumusetea naturala ,volumul,si stralucirea .Sampoane de urzica ,musetel,din plante toate gama Krauter.Pt.mai multe informatii; adinavelciov@yahoo.com
  •  
    • 1 mesaje
    23 Feb 2009, 14:17
    0 0
    Buna. Si eu am avut aceeasi problema. Intra pe http://www.eucapil.ro
    http://www.revivogen.ro
    si vei gasi raspunsul la toate intrebarile tale.
    Bafta!
  •  
    • 189 mesaje
    25 Feb 2009, 19:17
    1 0
    caderea parului !!!!!!! stau de multe ori si ma gindesc daca in tara noastra e un medic care dupa niste analize cerute de ei sa poata sa d-ea un tratament corespunzator,dragi mei vreau sa va spun ca ma confrunt cu aceasta problema de 22 de ani ,si?? nimic doar timp pierdut si bani aruncati.am fost la ,ginecolog,endocrinolog,dermatolog,iar in afara de analize peste analize cerute nu au habar de nimic.si mie mi-se rareste parul pe zi ce trece ,si ma gindesc cu groaza ca singura solutie care a ramas e o peruca ,iar una de calitate foarte buna e foarte foarte scmpa,dar nu mai am alta solutie ,si sincer am obosit tot umblind pe la medici care nu stiu altceva decit sa de-a din umeri,bafta tuturor cu probleme
  •  
    • 603 mesaje
    25 Feb 2009, 21:05
    0 0
    In urma unui permanent extrem de dur am observat ca mi-am nenorocit parul, ars, fragil, a cazut mult. Am luat de la farmacie un tratament frantuzesc si rezultat 0!
    Medicul dermatolog, spune ca dupa felul in care s-a rarit este de natura endocrina. De o luna iau forcapil, 2 comprimate dimineata+1 zinc si folosesc samponul Anaphase. Inca nu vad rezultate, nu s-a indesit insa am scapat de parul ars, creste mai repede si l-am vopsit.
    Sunt multumita de lotiunea Petrol Hahn pe care o aplic dupa ce ma usuc, imi da volum parului, il face sa arate frumos. Referitor la forcapil, am observat ca unghiile nu se mai exfoliaza, arata mult mai bine.
  •  
    • 5 mesaje
    9 Mar 2009, 11:45
    1 0
    Fetelor, incercati tratamentul impotriva caderii parului prin laser. Din fericire, am aflat de acesta acum un an, am incercat iar rezultatele au fost pe masura. Produsul se numeste Androhair si am aflat mai multe informatii de pe www.androhair.ro.
    In orice caz a mai folosit cineva astfel de tratamente pe baza de laser?
  •  
    • 124 mesaje
    9 Mar 2009, 12:40
    0 0
    Am raspuns de multe ori la problema asta pe site. Ca sa nu mai scriu inca o data de fiecare data am scris un articol despre asta pe blogul meu.

http://somonica.blogspot.com/
    Scoateti eventualele spatii goale care sunt puse automat.