URGENT PLSSSSSSSSS

•  
    • 662 mesaje
    3 Oct 2005, 14:15
    0 0
    Dincolo nu-mi raspunde nimeni dau paste va rog rasp rpd

Sorry ca scriu la dragoste cititzi mai multe aici am o criza de stomac sau nu stiu ce e dar e GROAZNICA am stat 10 minute in baie chircita pe jos si am plans de durere acum m-a mai lasat dar cam la 20 de minute iar incepe ca un junghi in partea de jos a stomacului e criza de ovare sau ce e ?? Sunt la munca, nu pot pleca, farmacii pe aproape nu exista (lucrez in port) si nu mai rezist in halul asta am o gramada de treaba m-a luat cu ametzeala si durere si de cap atat de rau ma doare ... ce sa fac ? Am ce pastile sa iau ? Aici e un dulapior de prim ajutor poate gasesc ceva ... va rog mult de tot
  •  
    • 1478 mesaje
    3 Oct 2005, 14:18
    0 0
    suna la salvare caci poate fi ceva destul de rau...
    daca ar fi de la ovare ar trebui sa te lase la algocalmin si alte calmante.cel putin asa cred.
    daca e de la stomac sunt alte pastile de luat.ai cum sa iti pui ceva fierbinte?o sticla cu apa f calda sau o perna calda..sa stai lipita de un calorifer..?
    sincer chiar nu stiu ce ai putea lua...pt ca nu stiu cauza
  •  
    • 3636 mesaje
    3 Oct 2005, 14:20
    0 0
    codritza, kiar nush ce sa zic. doamne... poate e de la ovare. incearca un quarelin daca ai, dar mai bine mergi la doctor cand vei putea sa pleci. roaga pe cineva sa te ia si sa te duca la farmacie macar ca tre sa stie alea ce ai, sa iti dea ceva.
  •  
    • 635 mesaje
    3 Oct 2005, 14:41
    0 0
    mie imi suna mai mult a apendice.
    eu zic sa suni la urgenta, chiar si dc nu trebuie sa mergi ei pot sa iti predea legatura la un doctor care sa te sfatuiasca.

asa am patit eu cu sotul meu, am cerut numa sa vorbesc cu un doctor dar pana la urma tot la spital a ajuns cu apendice.
  •  
    • 662 mesaje
    3 Oct 2005, 14:51
    0 0
    Am plecat fetele mersi de raspunsuri cred c-o sa fie apocalipsa in capul meu maine pt ca plec fara voie (sefu nu e aici) si aveam treaba urgenta de rezolvat azi si nici nu poate nimeni sa o faca in locul meu Asta e .... v-am pupat
  •  
    • 635 mesaje
    3 Oct 2005, 14:53
    0 0
    stai linistita, tocmai faptul ca ai avut ceva urgent e suficienta dovada sefului tau ca nu ai plecat numa de dragul de a chiulii, ci chiar erai bolnava.

oricum bafta sa te faci bine, maine sa fii inapoi la lucru sa ne zici si nou ace er de fapt