DURERI MARI DE STOMAC

•  
    • 11 mesaje
    1 Oct 2005, 20:22
    0 0
    Am dureri mari de stomac cu balonari frecvente.La emotii si cand mi-e frig mi se strange stomacul ca un ghem si simt un spasm puternic cu durere care radiaza si inspre inima.Am senzatia ca nu mai pot respira si ca mooor...
    Aceste stari ma chinuie de foarte multa vreme. Uneori nici nu imi vine sa mai ies din casa deoarece mi-e teama sa nu-mi fie rau.
    Am facut sedinte de reflexoterapie fara rezultat.
    Ce sa mai incerc oare...?
  •  
    • 162 mesaje
    1 Oct 2005, 20:34
    0 0
    unde ai facut reflexo si cate sedinte?
  •  
    • 157 mesaje
    1 Oct 2005, 21:10
    0 0
    iubita , la doctor ai fost? ca mie mi se pare destul de rau...
  •  
    • 318 mesaje
    1 Oct 2005, 21:17
    0 0
    Problema asta cu spasmul o cunosc si eu, e intr-adevar oribila. Am facut doi ani la rand tot felul de teste ca sa vad ce am la inima, eram sigura ca de acolo vine. Nu era inima, era stomacul. Mai exact H. pilori care facuse rani pe stomac. L-am tratat cu antibiotice o saptamana si s-a cam dus. Cred ca ar trebui sa mergi la un gastro-enterolog, el e cel mai in masura sa te ajute.
  •  
    • 11 mesaje
    2 Oct 2005, 13:58
    0 0
    Am facut 15 sedinte la un cabinet specializat in acupunctura si reflexo.
  •  
    • 11 mesaje
    2 Oct 2005, 14:01
    0 0
    Am facut analize de sange si pentru H pilori si nu am asa ceva.
  •  
    • 162 mesaje
    2 Oct 2005, 15:04
    0 0
    oana imi pare rau ca treci prin asa ceva...o singura clienta am care are astfel de probleme..le are doar cand esti ff suparata..in rest este ok...nu stiu ce sa zic...daca esti din buc...si ai timp poti trece sa-ti fac si eu o sedinta de reflexo sa vad ce simt...altfel mai cunosc o chinezoaica ff buna in buc, nu se compara cu ce este la centru de acupuncura din buc....ramane sa vb, Doamne ajuta!