intrebare!
-
1 Oct 2005, 00:310 0Fetelor, sunt sigure anticonceptionalele?? Abia am inceput sa iau( am fost la doctor cu analize cu tot) si nu vreau sa am vreo surpriza neplacuta( la sarcina ma refer)!!m-a asigurat doctorul ca sunt eficiente( in conditiile utilizarii corecte)insa astept si pareri din experientele voastre!pot sa stau fara grija?cunoasteti vreo exceptie ceva?
-
1 Oct 2005, 11:09exceptiile se aduna la gradinita.
pe fiecare cutie scrie procentul de siguranta 99,9% sau 98,9% saui altele. citeste prospectul.
succes! -
1 Oct 2005, 18:15Sunt sigure. In unele situatii nu mai poti fi sigura de efectul anticonceptional:
- varsaturi sau diaree importante in primle 4 ore dupa ce ai luat pilula
- unele medicamente numite "" inductori enzimatici "" inactiveaza anticonceptionalele. Aceste medicamente sunt: fenobarbital, medicamente pentru epilepsie, rifampicina ( pentru tiberculoza)..... -
1 Oct 2005, 21:21sint sigure - eu iau anticonceptionale de citiva ani si nu mi s-a intimplat nimic - adica sarcina - dar intr-adevar sint anumite medicamente, antibiotice care pot sa diminueze efectul - ai grija daca iei ceva mai deosebit... - altceva decit aspirina si chestii de astea...