obsesie!!!!
-
30 Sep 2005, 17:250 0salut.acum vreo trei luni, cand eram la mare ,s-a intamplat un mic accident in timp ce faceam dragoste cu prietenul meu(s-a rupt prezervativul).desi nu am simtit vreo picatura de sperma, am luat pilula de a doua zi preventiv.ciclul mi`a venit cam la o saptamana, si de atunci la termenul normal( variind cu o zi doua).problema mea majora este ca am o obsesie ca am rmas gravida.m-am panicat si mai tare cand am auzit ca unele femei au menstruatie si in timpul sarcinii...am facut chiar si 2 teste de sarcina( primul nu a fost valabil, al doilea negativ), dar cu toate astea tot sufar de aceasta idee fixa
...nuj c sa mai fac.cu mama(medic ginecolog), nu am cum sa vorbesc pentru ca nu stie ca mi`am inceput viata sexuala.help me? -
30 Sep 2005, 17:42directia: farmacie
misiunea: test de sarcina
dar mi-e greu sa cred ca ai putea fi in luna a 3-a de sarcina, fara absolut nici un simptom de graviditate. -
30 Sep 2005, 18:23mergi la un ginecolog neaparat pt linistea ta
la inceput si eu eram foarte stresata ca as putea ramane insarcinata,chiar nu puteam sa ma destind destul de mult ca sa simt placere in timpul actului sexual pt ca stateam cu frica in san.Oricum trebuie sa fii prevazatoare in acest sens dar in nici un caz obsedata de treaba asta,iti faci tie rau
pupic