asa am auzit......
-
0 0vreau sa raman gravida si nu reusesc
. in decembrie am luat o pastila de postinor dupa care nu mi-a mai venit ciclu o luna jumatate, am fost la un control si doctora mi-a spus ca s-ar putea sa am sarcina dar este prea mica sa ma intorc dupa o saptamana, in vinerea in care trebuia sa merg la doctor mi-a venit ciclu, mi-a fost foarte rau nu am mai patit niciodata asa ceva, asa dureri. De atunci, ma tine tot trei zile dar nu imi mai vine ciclu deloc regulat. La sugestia unei farmaciste naturiste am luat secure, am inceput sa iau dupa ce mi s-a terminat ciclu insa am sangerat din nou si astfel dupa 4 zile am incetat sa mai iau. Acum, o prietena mi-a spus sa iau 2-3 luni anticonceptionale si dupa ce le opresc voi ramane imediat insarcinata. Ce parere aveti ? Recunosc ca sunt neglijenta si nu am mers la doctor decat o data si mi-a facut o recoltare si mi-a spus ca sunt sanatoasa tun si pot face 100 de copii, insa eu..... ajutati-ma -
daca tot sunteti asa dragute am sa profit... am luat postinor anul trecut in decembrie pentru ca anul asta in septembrie am avut nunta si nu puteam fi gravida de atunci ciclu mi-a venit ba la o luna ba la 2-3 saptamani(ian 13 ; feb 12; mar 10 ; apr 5 ; mai 24 ; iunie 21 ; iul nu mi-am notat ; aug 12 ; sept 8 ; oct 3), vreau sa fac ceva si sa il reglez un pic pentru ca practic nici nu stiu cand pot ramane si cand nu
. ce sa fac ? ma ajutati ?